![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Red Bull píše:V60 jsou spíše kontroverzní, nalezneme je i v boxech ENGL, které IMHO nedělají zas tak špatné boxy. V uzavřeném 2*12 boxu co jsem měl se ty repra nechovaly vůbec špatně.
Moleek píše:Red Bull píše:V60 jsou spíše kontroverzní, nalezneme je i v boxech ENGL, které IMHO nedělají zas tak špatné boxy. V uzavřeném 2*12 boxu co jsem měl se ty repra nechovaly vůbec špatně.
Včera jsem na akci slyšel Rectifiera s ENGL bednou a znělo to, jako by všechny repráky byly prokoplý (dost na tom ještě udělalo podladění snad do Hčka nebo kam)... ALe jestli to byly V30 neo V60, to už netušim
Hanz456 píše:Zdarec lidičky, potřeboval bych poradit. Již rok hraju na tento zesilovač ale ted mě začal zlobit:-( Začalo v něm pískat (docela nepřijemná frekvence, vycházející jakoby z pravého trafa ale né furt) a pak čas od času celá hlava cvaká jako když přepínají obvody:-( Nevíte, někdo co s tím? Nejsem první majitel, takže záruku využít nemohu.
dayslypper píše:... a také každému Recto nesedí a mají pro to své důvody.
El Diablo 60 jde nyní nové v akci sehnat pod 19 000,-
http://www.bici.cz/Kytary/Elektricke-ky ... -Diablo-60
Fade,
jestli jsi to zatím nepostřehl, máš tu 6 příspěvků z celkových 30 a vesměs je každý o tom samém - že tě tyto aparáty nezaujaly.
Hanz456 píše:externí přepínače kanálů
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: StoneG a 6 návštevníků