![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Dark Axel píše:jen mě fascinuje, že ikdyž je to český výrobce, je u nás vpodstatě velmi málo známý... ať žije komplex "není to amerika, nebrat", případně "je to české, nebrat"
Kamahl píše:Dark Axel píše:jen mě fascinuje, že ikdyž je to český výrobce, je u nás vpodstatě velmi málo známý... ať žije komplex "není to amerika, nebrat", případně "je to české, nebrat"
Je vidět, že si nikdy nevyzkoušel jejich "kvákadlo".
Kamahl píše:Je vidět, že si nikdy nevyzkoušel jejich "kvákadlo".
dalabo píše:Kvákadla: je jich víc jedno kopíruje klasiku. Ale co vím tak výroba komb dávno skončila a firma vlastně není. V září se potkám s G.B. tak se ho zeptám.
Fuckub píše:dalabo píše:Kvákadla: je jich víc jedno kopíruje klasiku. Ale co vím tak výroba komb dávno skončila a firma vlastně není. V září se potkám s G.B. tak se ho zeptám.
Výroba komb skončila? Stále jsou pokud vím v nabídce i v ceníku a neslyšel jsem o tom že by to George utnul. TO budou za pár let GD komba tedy spíš raritou pokud je to tak, ale nějak se mi to nezdá. Jinak své kombo VIntage Blue dávám v prodej, protože už hraju na elektriku jen doma v paneláku a na to je ho fakt škoda. Kdybyste někdo měl zájem....
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: StoneG a 4 návštevníků