![]() |
![]() |
![]() |
|
|
ballgrinderS píše:Je to na extrémně hutný, podlazený a maximálně vygainovaný death metal...
ballgrinderS píše:Lidičky, máte někdo tuto hlavu (4 ohmy) a používáte k ní 8 ohmový box? Hraje to o moc hůř nebo slaběji než s 4 ohmovým? Ve 4 ohmovým boxech je mizerný výběr a všude tady čtu, že ten orig. box CRATE FW je hrozný sh*t, tak bych chtěl něco jiného, např. RANDALL RX412. Ten má ale 8... Poraďte... Díky!
Rocker59 píše:Zdravím, mám presne túto kombináciu: RANDALL RX412 a CRATE FW120H a myslím si že je to v pohode..... Čo sa týka hlasitosti, so zvukom idem maximálne do pólky a stačí mi to.... Vyššiu hlasitosť mi nezvláda gitara (spätná vezba)..... Ten reprobox je dosť basový ale podľa toho čo si písal, tak by ti sedieť mohol.....
S čím mám ja problém je hlava, pretože mi nefunguje správne efekt skrz modré tlačítko na pedáli..... Či je zapnuté alebo vypnuté stále mi púšta efekty (delay, reverb......) To ma dosť štve..... Správne to začne fungovať asi po hodine hrania.....Nemáš náhodou podobný problém? Dik za odpoveď....
Demilich píše:Rocker59 píše:Zdravím, mám presne túto kombináciu: RANDALL RX412 a CRATE FW120H a myslím si že je to v pohode..... Čo sa týka hlasitosti, so zvukom idem maximálne do pólky a stačí mi to.... Vyššiu hlasitosť mi nezvláda gitara (spätná vezba)..... Ten reprobox je dosť basový ale podľa toho čo si písal, tak by ti sedieť mohol.....
S čím mám ja problém je hlava, pretože mi nefunguje správne efekt skrz modré tlačítko na pedáli..... Či je zapnuté alebo vypnuté stále mi púšta efekty (delay, reverb......) To ma dosť štve..... Správne to začne fungovať asi po hodine hrania.....Nemáš náhodou podobný problém? Dik za odpoveď....
Přečti si manuál a [b]pochop jak to tlačítko funguje, než začneš dělat závěry o tom, co je funkční a co ne !!!
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Alternátor, minibb a 1 návštěvník