![]() |
![]() |
![]() |
|
|
grock píše:V Muzikusu byl test,zkus kouknout.
Davyd píše:... a koupil Hughes Kettner Tube Meister 18 combo a zkoušel porovnat s tím starým Edition Tube 20. Zvuk je zase perfektní, snad jen menší reprák je trochu znát. Ale má tři kanály a hlavně Power Soak 18, 5 a 1 W !! Na doma a do zkušebny ideální a na podium se dá připojit na externí box a pak je to docela hukot.
Určitě stojí za vyzkoušení.
Davyd píše:Musím se přidat k debatě. Koupil jsem použitý Hughes Kettner Edition Tube 20 na eBay.de za 6000,- Kč ! + doprava. Po výměně lamp hraje suprově, hlavně clean kanál. V nahrávacím studiu jsme se sešli 6 kytaristů, každý se svým celolampovým kombem - Vox, Peavey, Fender, Bugera a ten můj ze všech nejmenší HK.Zkoušeli jsme porovnávat zvuk z jednotlivých komb a nakonec všichni uznali, že ten Hughes Kettner hraje nejlíp. Hned jsem dostal nabídky na prodej. Protože ho používám hlavně doma a na to je 20 W moc, bouhnul jsem ho a koupil Hughes Kettner Tube Meister 18 combo a zkoušel porovnat s tím starým Edition Tube 20. Zvuk je zase perfektní, snad jen menší reprák je trochu znát. Ale má tři kanály a hlavně Power Soak 18, 5 a 1 W !! Na doma a do zkušebny ideální a na podium se dá připojit na externí box a pak je to docela hukot.
Určitě stojí za vyzkoušení.
Latam píše:Uplně super je na tubemeistrovi ten red box (výstup do mixu). Do dobrého PA to hraje naprosto božsky, takhle dobrý linkový výstup jsem ještě neslyšel.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků