Wohma píše:Bezna preampovka 200-350Kc, 6L6ka kus 400-500. V tvym pripade tak 3 papiry
To je snad polovina ceny té Bugery ne?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Wohma píše:Bezna preampovka 200-350Kc, 6L6ka kus 400-500. V tvym pripade tak 3 papiry
Red Bull píše:Wohma píše:Bezna preampovka 200-350Kc, 6L6ka kus 400-500. V tvym pripade tak 3 papiry
To je snad polovina ceny té Bugery ne?

qwer píše:Ale nevím, proč si někdo kupuje 100W monstrum s 4x 12AX7 a 4x 6L6 od sh*t výrobce, který používá lampy, které vydrží max. pár měsíců a pak se strašně diví, že musí naráz vypláznout 2-3t. za přelampování...
Red Bull píše:....
Já teda nevím jak dlouho drží lampy v něčem dražším a celkově nemám přehled, ale jde o to jak ty lampy byly využívané. Jestli si na to doma někdo sem tam zašmrdlal ( jak jáSynysterGate$ píše:A to jsi prosímtě četl kde, těch pár měsíců? Tyto lampy vydržely 26měsíců, to je pár?![]()
Flajtr píše:Já teda nevím jak dlouho drží lampy v něčem dražším a celkově nemám přehled, ale jde o to jak ty lampy byly využívané. Jestli si na to doma někdo sem tam zašmrdlal ( jak jáSynysterGate$ píše:A to jsi prosímtě četl kde, těch pár měsíců? Tyto lampy vydržely 26měsíců, to je pár?![]()
) a pak jsi to třeba ty začal tahat do zkušebny, tak to pár měsíců je a to je podle mě slabota. Jestli ty lampy dostávaly na p***l od začátku a pravidelně tak je situace jiná.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: JohnyWM, minibb a 2 návštevníků