Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?
JJ, týpek ho měl na koncertě. Aby z toho dostal pořádnej zvuk, tak to nakopával.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?
afektband píše:Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?
JJ, týpek ho měl na koncertě. Aby z toho dostal pořádnej zvuk, tak to nakopával.
afektband píše:Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?
Crowley píše:afektband píše:Red Bull píše:afekte - tys na ten apec hrál že víš jakej to má gain?
takže si na něj nehrál...já to IMG porovnával na stejnym boxu společně s mým Triplem a VK, má recenze je na 1 straně tohoto topicu a opravdu prosím lidi z tohoto fóra, aby nepsali recenze a neodsuzovali aparáty na které nehráli a tím zbytečně nemátli případné zájemce
Isachs píše:Taky se mi líbil ten zvuk, dokavaď jsem ho neslyšel hrát vedle lepšího zesu a musím říct, že má VK tendenci se ztrácet, jaxi zanikat (i přes to, že seděl na 4x V30 boxu), což není problém hraje-li jen jedna kytara, ale ve dvou to bude horší.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Alternátor a 3 návštevníků