Moc díky za rady.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Tom49 píše:radím toho Valvekinga....na bazaru ho můžeš sehnat už za 9 tisíc a ještě ti zbyde 5 tis. který můžeš přidat do peněz na box
Nuker1993 píše:Dneska jsem viděl hlavu VK a znělo to fakt luxusně za ty prachy , Clean sice nepopišu ten jsem neslišel , ale skreslenej co tam typek tavil byl od lehkýho rocku (ACDC ... SG ephina) až po metal , kterej hrál na LP ... zaslechl jsem Seek and Destroy a když to vytavil (sice jsem nadskakoval z tech bas) tak to znělo fakt dobřeNeuděláš určitě chybu touhle hlavou za ten peníz bych se toho nebál
(BTW testoval to na 4x8 crate bednach )
Nuker1993 píše:Dneska jsem viděl hlavu VK a znělo to fakt luxusně za ty prachy , Clean sice nepopišu ten jsem neslišel , ale skreslenej co tam typek tavil byl od lehkýho rocku (ACDC ... SG ephina) až po metal , kterej hrál na LP ... zaslechl jsem Seek and Destroy a když to vytavil (sice jsem nadskakoval z tech bas) tak to znělo fakt dobřeNeuděláš určitě chybu touhle hlavou za ten peníz bych se toho nebál
(BTW testoval to na 4x8 crate bednach )
framikoin píše:a urcite potrebujes hlavu? jinak tech 100 W je dost, ale nevadi to.
framikoin píše:a urcite potrebujes hlavu? jinak tech 100 W je dost, ale nevadi to.
Janus píše:framikoin píše:a urcite potrebujes hlavu? jinak tech 100 W je dost, ale nevadi to.
A hlavně v lampě.Aby to pak člověk využil.Podle mě je ideál tak 30W
Janus píše:framikoin píše:a urcite potrebujes hlavu? jinak tech 100 W je dost, ale nevadi to.
A hlavně v lampě.Aby to pak člověk využil.Se může dost dobře stát že budeš nešťastný z toho že tě bude každý otravovat s tím že se máš stlumit.
Podle mě je ideál tak 30W
afektband píše:Ale z img nedostaneš tak brutální zvuk jako z valvekinga. Valveking má víc zkreslení, hlavně díky tomu boostu. Img by mohlo bejt dobrý, ale jestli chceš fakt pilu, tak bys k němu musel přicpat krabku.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Alternátor a 3 návštevníků