![]() |
![]() |
![]() |
|
|
SHÁNÍM DIGITECH XP300Jasne , ja jen ze tu epinu ma za 120 litrunoc33 píše:Tak snad shání blackheart a ten má houdek za 2990kč (reprobox).

*Twisted.Brother* píše:Jasne , ja jen ze tu epinu ma za 120 litrunoc33 píše:Tak snad shání blackheart a ten má houdek za 2990kč (reprobox).
aha nojo soráčDark Axel píše:*Twisted.Brother* píše:Jasne , ja jen ze tu epinu ma za 120 litrunoc33 píše:Tak snad shání blackheart a ten má houdek za 2990kč (reprobox).
to je Gretsch, stačí ase podívat na konfiguraci lamp a už ti to snad bije do očí nápisem "LUXUSNÍ APEC"

SHÁNÍM DIGITECH XP300turbo_MaCk píše:dneska ráno sem si zahrl uplně mě štvalo jak je to tranzistorový (kombo nadoma). Pak přindu sem a tak nějak mě napadlo pořídit si tu hračku taky. Začal sem tím že zajistím box. No takže už mám nařezaný díly na pěkně uchylnej malej 2x6" Kterej osadím teslama. zejtra udělám díry na repra, pozítří to sestavím a ve čtvrtek bude potaženej. Teda když to bude šlapat jak má. Osazenej bude 2x 15W 6" TESLA s tím že jiný repro neplánuju. Zastávám názor že pokud uměla tesla něco dělat tak elektronky a repráky. teďjště splašit 1500 terý mi zbývaj našetřit na tu hlavu a bude to v cajku.
Myslíte, že ta potvora bude potřebovat silovej kabel?
afektband píše:Myslim že na tak malej výkon by stačil klasickej, ale zase na propojení s boxem se nepoužívaj stíněný kabely, nevim proč, ale je tomu tak.
SHÁNÍM DIGITECH XP300turbo_MaCk píše:Osazenej bude 2x 15W 6" TESLA s tím že jiný repro neplánuju. Zastávám názor že pokud uměla tesla něco dělat tak elektronky a repráky. teďjště splašit 1500 terý mi zbývaj našetřit na tu hlavu a bude to v cajku.
Myslíte, že ta potvora bude potřebovat silovej kabel?
SHÁNÍM DIGITECH XP300turbo_MaCk píše:afektband píše:Myslim že na tak malej výkon by stačil klasickej, ale zase na propojení s boxem se nepoužívaj stíněný kabely, nevim proč, ale je tomu tak.
no to stíénění by vadit nemělo.... kdyžkat udělám vlastní...
No 5W zkusebnu neuzivis, pokud ostatni nehrajou na akusticky nastroje (samozrejme bez bubnuMoleek píše:Co mysíte že se od toho zesáku dá čekat... Zaty prachy je celolampa pěkná věc, ale jestli to pak bude dobrý jen na doma tak děkuju mockrát
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník