![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Maples píše:no nemělo by se to dělat...je možné, že roztaháním přes prodlužovačky docílíte přepětí, proti tomu jsou ale v kombech pojistky...horší je ale něco, čemu nerozumím a baráky se starejma el. rozvodama uměj celolampu dost pozlobit, na instrumentu jsem právě četl, že jednomu chlápkovi způsobil starej barák to, že mu aparát od Mesy nehrál - nebo hrál, ale hnusně, kvůli tomu, že tam bylo menší napětí nebo co..taky se dá přes prodlužky chytat rádio:D já ho teda doma chytám se stratem na Fulltone, docela sranda...
tom86 píše:zdar napadlo mě jestli to nemá nějakej vliv na lampy když máme ve zkušebně jednu zásuvku a přez prodlužováky z ní valej oba kytaristi a zpěvák. dík
tom86 píše:tak lampy tam sou Sovtek made in russia, s tim reprem by to taky mohlo bejt, je tam přeci jen nějakej firemní CRATE repro......jako ten zvuk je minimálně jinej ne nějak brutálně.....no a k tomu reverbu když mám kombo tak na 2 z 10ti hlasitostně tak to je slyšet...pak když dám na 3z 10 tak už to není slyšet skoro vůbec. řešim právě tu jednu zásuvku protože si řikám jestli mě to nek...í lampy
tom86 píše:tak to kombo jsem dal ve zkušebně na 4 z 10 a už mě začalo pískat v uších takže hraju max na 3 z 10 ti. když se hraje nějakej pulm muted part tak není slyšet nikoho jinýho než mě........hrál jsem s tim jednou na venku bez PA a naprosto v pohodě......mám ho rád a asi proto jsem takovej paranoidní:-)
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků