![]() |
![]() |
![]() |
|
|
To ti klidne vysvetlim i ja, i kdyz genialni nejsem. 2" reprak, kor v teto cenove relaci, nema sanci zahrat cokoli pod nejakych 500 Hz verne. Mimo to je to klasicky reproduktor, ne kytarovy, tudiz ma uplne jinou frekvencni charakteristiku (ne nadarmo jsou v kombech jiny repro nez v normalnich box na PA), impedanci (i kdyz 10 ohmu je uz docela bezpecny cislo) a hlavne pri tomhle vykonu kdyby to pripojil a trochu otocil s potakem volume, tak se mu ty repracky spali.*Twisted.Brother* píše:qwer - vysvetli mi co je na tom tak hloupého??? Nekdo není genialní jako ty ...
qwer píše:posty tady toho typa me prijdou jako provokace. jiank to snad neni mozne. to fakt nekdo asi musi chodit do pomocne skoly, aby placal takove besy jako tenhle clovek
Nemusis vedet nic o impedanci ani frekvencich, staci selskej rozum - myslis, ze se tam davaji velky 12" repraky jen tak?*Twisted.Brother* píše:Wohma - ja to treba jeste pred rokem nevěděl .. nechte ho být ....
Wohma píše:Nemusis vedet nic o impedanci ani frekvencich, staci selskej rozum - myslis, ze se tam davaji velky 12" repraky jen tak?*Twisted.Brother* píše:Wohma - ja to treba jeste pred rokem nevěděl .. nechte ho být ....
JirkaD píše:Wohma píše:Nemusis vedet nic o impedanci ani frekvencich, staci selskej rozum - myslis, ze se tam davaji velky 12" repraky jen tak?*Twisted.Brother* píše:Wohma - ja to treba jeste pred rokem nevěděl .. nechte ho být ....
twe wohma ma trochu pravdu. vetsinou se lidi o svy aparaty dost boji ..ja precet celej navod a vsechno sem 3x zkontroloval, nez jsem to porpvy zapnul. minimalne by ti melo prijit trochu divny, ze lejes 50 litru do 5 litrovyho kyble
eugeene píše:já chci na koncert stack ze sluchátek
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků