Dneska jsem měl zcela neplánovaně doma hoďku volnou, tak jsem se hecnul a přes Bosse MicroBR nahrál Cube 15X s Monacorem. Hráčské kvality a ladění prosím ponechat bez komentáře, vím o nich

Nahráno to bylo na interní mikrofony, cca 30cm od komba (ve výšce zhruba s jeho spodní hranou) v režimu LiveRec, bez dalších efektů. Nakecal jsem ke každému samplu info, jak byly nakroucené poťáky, nebylo moc času, takže jsem nahrál jen clean a pak s plným gainem tři varianty nastavení basů, výšek a středů.
Přímé porovnání s kolegou Tadeasp(em) vidím nejdřív na přespříští týden, nějak nestíhám
Update: Tak jsme to dneska s Tadeasp(em) vyzkoušeli "ušima", komba vedle sebe, postupně každý se svou kytarou, jen se přehazoval kabel mezi kombama. Omezím na své subjektivní pocity, Tadeasp se určitě vyjádří pode mnou
Monacor se mi zdál takový průraznější, čitelnější a míň "chlupatý" než Roland, na druhou stranu na některých nastaveních už té ostrosti bylo až příliš. Zkoušeli jsme to bez squeezeru, ale v paneláku to vzhledem k sousedům nešlo provozovat víc na na 1/4 volume. Nahrál jsem potom stock Rolanda za přibližně stejných podmínek jako před pár týdny Monacor, co mě zpětně mrzí, že jsem nehrál i stejné riffy, srovnání by bylo férovější. Překvapilo mě, že jak se mi uchem při live hraní líbil podstatně víc Monacor, tak z nahrávek už to tak jasně nevidím. Otázkou je, nakolik to zkreslil ten Boss BR-80 přes který jsem to nahrával a jaký vliv mělo nastavení citlivosti interních mikrofonů (to jsem si blbec z minula taky nepoznamenal).
Nahrnul jsem to do jedné složky, tož poslechněte, jsem zvědav na vaše názory
http://www.box.net/shared/qh3v2a7107xi5xk306u4
Jolana Syrinx, Ibanez S420, Roland MicroCube 8" & Cube Street, Boss Micro BR-80, Widara A/B true bypass box