![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Red Bull píše:Starej marshall valvestate
Sami píše:Crate FW 65
Jako kámo mám FW120 a když to oroštuju tak to je metla jedna báseň, obzvláště teď s tou Schecterkou, mlaskmatezz06 píše:Takze se rozhoduju mezi Marshall Valvestate a Crate FW65, ostatni jsou bohuzel and tou cenovou hladinou... jeste chci pripomenout ze si k tomu chci poridit efekt MT2 Metal Boss ... tak jestli mate zkusenosti jak to spolu nahals pracuje (jeslti nepiska a tak...)
Demilich píše:Jako kámo mám FW120 a když to oroštuju tak to je metla jedna báseň, obzvláště teď s tou Schecterkou, mlaskmatezz06 píše:Takze se rozhoduju mezi Marshall Valvestate a Crate FW65, ostatni jsou bohuzel and tou cenovou hladinou... jeste chci pripomenout ze si k tomu chci poridit efekt MT2 Metal Boss ... tak jestli mate zkusenosti jak to spolu nahals pracuje (jeslti nepiska a tak...)Ani bys krabku moc nepotřeboval, máš-li šikovné ručičky. Toť má zkušenost. Stačit to bude a zadky to trhat taky bude !!!
Na Valvestate jsem nehrál, ani jej neslyšel, tudíž nemohu porovnat.
Jo ještě -> Když u mě byl ten týpek, který mi prodával tu kytaru, tak říkal, že má hlavu Marshall AVT 150 (jestli něvo takového je a pamatuju si to dobře) a box. Nahodil jsem na svém Crateu čistý kanál a on zahrál, parádní zvuk a on koukal... Prý že takový zvuk s Marshalla nedostane, že prý ať dělá co dělá, že je to nevýrazné a zabasované, zatímco u mě se tomu zvuku divil, jak je pěkný. Když jsme tam dali Hi-Gain a on zapařil nějakou svoji šílenost, tak na to koukal chvíli a pak se mě ptal, "Kolik že tě sakra ten Crate stál?!!!"![]()
Čestné skautské volové
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků