Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Kombo do 9000,-

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Příspěvekod framikoin » 9.07.2008 22:56

Ginie píše:a jak je to s tim reprakem v kingovy ? musi se menit hned bo ne ?

jediny, co musis, je vymenit, ale az casem, svoje slusivy oblecky za betelnou truhlu :D nerekl bych, ze je to nezbytny, ale urcite to tomu aparatu neuskodi. na druhou stranu ja ten aparat nemam jako "aparat na zbytek zivota", spis jen na par let, takze se mi ani nechce moc tunit. proste poslouzi a pujde dal.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
framikoin

Příspěvekod Janus » 9.07.2008 23:28

Nemusí.Můžeš ho tam nechat dokud neodejde ale pokud ho vyměníš za lepší bude to hrát líp
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger Backline 600, 410BLX, 115BLX
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Squier Bullet Strat
http://bandzone.cz/bitehazard
Janus

Příspěvekod afektband » 9.07.2008 23:31

Janus píše:

Nemusí.Můžeš ho tam nechat dokud neodejde ale pokud ho vyměníš za lepší bude to hrát líp

No myslim že to repro něco vydrží...Což se třeba ale nedá říct o reprech bugera, který se montujou do behringerů, nebo třeba právě do bugery, ty repra vůbec nehrajou, jsou to strašný šeptáky s hrozným zvukem.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
afektband

Příspěvekod Ginie » 10.07.2008 11:54

zase ta bugera 333 je penezne nekde jinde .... ale docela se mi to libi
Kytary: Fokus Uruha black (DiMarzio X2N)
Struny: 010-046
Efekty: nepotřebuju
Aparaty: Peavey Valveking 112
Kabely: Bespeco TT600P
Trsatka: (nej.)George Dennis SHARP 1,30mm (už docela obroušený :D )
Ginie

Příspěvekod turbo_MaCk » 10.07.2008 19:05

kolikrát sem na bazaru zýahlédl Peavay Classick 30 Tweed za 9tis a řekl jesem si: "achhhhh..." :arrow:
ObrázekSHÁNÍM DIGITECH XP300
turbo_MaCk

Věk: 22

Příspěvekod Janus » 10.07.2008 20:20

afektband píše:
Janus píše:

No myslim že to repro něco vydrží...Což se třeba ale nedá říct o reprech bugera, který se montujou do behringerů, nebo třeba právě do bugery, ty repra vůbec nehrajou, jsou to strašný šeptáky s hrozným zvukem.

Myslím že valvekingu to slavnější nebude;-)
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Squier Bullet Strat
Janus

Příspěvekod Peťan V. » 10.07.2008 20:44

Janus píše:
afektband píše:No myslim že to repro něco vydrží...Což se třeba ale nedá říct o reprech bugera, který se montujou do behringerů, nebo třeba právě do bugery, ty repra vůbec nehrajou, jsou to strašný šeptáky s hrozným zvukem.

Myslím že valvekingu to slavnější nebude;-)

Tak nemysli a jdi si to vyzkoušet, páč takovýhle polemizování je o h****. Nikdo nic nezkoušel, nevyděl a především neslyšel, ale hlavně, že si myslí.V Brně maj už dva kousky a to 6260 a 333. Škoda, že tam nemaj VK ani třeba 6505 a XXX, by bylo dobrý porovnání. Origoš vs. Bugerská kopie. Si asi budu muset vzít dovolenou a vypravit se tam pořádně to ozkoušet, páč to to :shock:
... Kurnik Brňáci, jděte to někdo vyzkoušet a ošahat (ten amp a né prodavačku :lol: ) ať se to tu trochu rozředí, jenom se to tu hádá a přitom skutek utek ...
¤ Ibanez Prestige RG2620Z ¤ Ibanez Prestige RG2550E ¤ Ibanez Premium RG870QMZ ¤ Peavey 6505+ Halfstack ¤ Fender HRDX ¤ Peavey VK100 ¤ Peavey Royal 8 Head ¤ Jim Dunlop Cry Baby From Hell DB01 and 535q ¤ Boss CE-5 ¤ Boss CS-3 ¤ Boss NS-2 ¤ Boss DD-7 ¤ Boss RC-20XL ¤ Ibanez TS9 ¤ Electro-Harmonix Metal Muff ¤ Line6 Relay G50 ¤ Korg Pitchblack ¤ BBE Sonic Maximizer ¤
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Peťan V.

Věk: 24

Příspěvekod Janus » 10.07.2008 20:50

Peťan V. píše:Tak nemysli a jdi si to vyzkoušet, páč takovýhle polemizování je o h****. Nikdo nic nezkoušel, nevyděl a především neslyšel, ale hlavně, že si myslí.V Brně maj už dva kousky a to 6260 a 333. Škoda, že tam nemaj VK ani třeba 6505 a XXX, by bylo dobrý porovnání. Origoš vs. Bugerská kopie. Si asi budu muset vzít dovolenou a vypravit se tam pořádně to ozkoušet, páč to to :shock:
... Kurnik Brňáci, jděte to někdo vyzkoušet a ošahat (ten amp a né prodavačku :lol: ) ať se to tu trochu rozředí, jenom se to tu hádá a přitom skutek utek ...

No neboj.Chystám se tam vyjet
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Squier Bullet Strat
Janus

Příspěvekod Nero » 10.07.2008 20:56

Nějakou dobu zpět jsem na jednu bugeru hrál... Mám dojem, že to byla 333. Neměl jsem tam přímo vedle VK a tudíž přímé zrovnání, ale celkově mi kvalita zvuku Bugery přišla horší.

Byl na tom asi nejvíc poznat levnej reprák, ale to by spravila výměna. Nevím, jestli jsem neměl v ruce nějaký nepovedený kousek, ale dost na mě dejchla patina toho low-end výrobku, potáky nakřivo, skřípající vypínač, celkově takové nedotažené - ale říkám, možná že šlo o jeden špatný kus a zbytek je dobrý. Celkově mi čistý přišel relativně ucházející (ta lampička tam je poznat), ale že by mě nějak extra oslovil, to ne. Zkreslený mě nezaujal skoro vůbec, ale teda přiznávám, že jsem neměl moc času na hraní si s točítkama, takže je možný, že bych z toho po pár desítkách minutách kroucení vytočil lepší zvuk.

Takže pokud můžu sloužit, radši bych šel do toho Valváče...
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Příspěvekod Wohma » 14.07.2008 11:24

K tomu repru ve VK - menit se samozrejme nemusi, zvlast pokud clovek hraje jen zkreslenej kanal. Pokud si chce clovek vylepsit aparat a/nebo hraje dost i na cistej kanal, velmi vymenu doporucuju. Na druhou stranu za tyhle penize clovek nekoupi nic s lepsim reprem, maximalne nejakou Rozdallovskou kopii, ale tam zas nebude hrat zesilovac, takze to repro bude stejne naprd :D
PRS CE24, Engl Savage 60, ENGL E212V, Line6 M9
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Wohma
Rádce

Předchozí

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy