![]() |
![]() |
![]() |
|
|
ehm... kde si na to přišel ? Dělám na parkovišti u přehrady a máká tam aji 15 letý šéf by vzal klidně aji 14 letého, brigády se berou od 15 nebo od 16 od 18 to je blbost.... já makám na apec a na kejtruslávek píše:njn ale tady nikde neberou 15leté:( ani v marketech ,vse je jen pro zmrdy od 18na h**no....z kama si???
slávek píše:a co trba fender??tam mají hodne levné dokonce za 6500 100w to je horsí jak crate??
ano zkreslení jo zase má přednost dobrého čistého kanáluDisasterpiece píše:slávek píše:a co trba fender??tam mají hodne levné dokonce za 6500 100w to je horsí jak crate??
zavisi jakej Fender...predpokladam ze Frontman tak toho bych si osobne nevzal fakt bzucak
slávek píše:takze ten fender je spatná volb ajo ??jo aty makaš na parkovišti jo?:) od 18 to neni blbost sem se tady ptal a berou v marketech od 18 tak vím n e?:) v Uh.Hradišti to je na h***o vsude
Určitě to ŠPATNÁ volba není, zkreslení z toho komba je nic moc ale zase ten čistý to HoDNĚ vyrovnává pro mě je čistý důležitější, zbytek dokrmíš jakoukoliv krabkou, ale když je na nějákém kombu špatný zahuhlaný čistý tak ti to už moc krabka nepomůže(jakožeby spravila čistý)... můj názor já bych toho fendra aji vzal...slávek píše:takze ten fender je spatná volb ajo ??jo aty makaš na parkovišti jo?:) od 18 to neni blbost sem se tady ptal a berou v marketech od 18 tak vím n e?:) v Uh.Hradišti to je na h***o vsude
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků