![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cita píše:ahoj zitra si jedu do hudebnin koupit IMG GAT 50w lampa stoji 14 klacku a tak mne napadlo jestli by nebylo lepsi hlava a repro nez jen kombo... ten GAT ma fakt dobrej zvuk a je to lampa tak nvm jestli by se tomu sestava za 14 zase vyrovnala... :/ diky za odpovedi...
hhoonnzzaa píše:No já teda jsem vysazenej na celolampový hlavy a třeba toho valvekinga co mám já koupíš za 12 000 a zvuk z toho vytahneš dobrej jako sviňa, já bych možná doporučil nějakou takovouhle hlavu a k tomu třeba 2x12 box, kterej se určitě za pár tisíc dá sehnat slušnej....jsem trochu vysazenej proti kombům, protože třeba ten trace elliot, co mám je taky lampa, ale zvuk je bídnej, plus jelikož je to 200 W 2x12 kombo je to těžký jako kráva, ale slyšel jsem i dost názorů, že celolampový kombo, klidně 50 W, udělá rambajs kvalitní, mě by tam ale možná chyběla síla a tlak tý hlavy...
Maples píše:trace není lampa ani zpoza rohu, je to hybrid, takže má jen jednu 12AX7 elektronku a není "předzesilovací", ale pouze krmítko gainu na zkreslenym kanálu. Ty komba nehrajou o moc lépe, než tranzistory, a k celolampě mají stejně daleko.)
preferuju rozhodě to kombo, poněvadž předpokládám, že chce, aby ti chvíli vydrželo, což VK rozhodně nezaručí a už vůbec ne nákej home made box.)
50W celolampa je a dycky bude dostatečně silná na cokoliv
Maples píše:trace není lampa ani zpoza rohu, je to hybrid, takže má jen jednu 12AX7 elektronku a není "předzesilovací", ale pouze krmítko gainu na zkreslenym kanálu. Ty komba nehrajou o moc lépe, než tranzistory, a k celolampě mají stejně daleko.)
preferuju rozhodě to kombo, poněvadž předpokládám, že chce, aby ti chvíli vydrželo, což VK rozhodně nezaručí a už vůbec ne nákej home made box.)
50W celolampa je a dycky bude dostatečně silná na cokoliv
cerfotoc píše:když sem si kupoval kytaru tak mi bylo jedno jestli kombo nebo stack a protože kobmo bylo levnější tak sem bral kombo...jinak teď mám taky radši hlavu + box, ale zatim mám pořád to smradlavý kombo
romcx75 píše:maplesi maplesi, nevím proč by mě nevydržel muj box s VK vic než nějaké kombo? to trochu postrádá logiku nemyslíš? když s tím nebudu házet o zem tak to vydží jak budu chtít![]()
a nezačínej s MB prosím
Joey píše:romcx75 píše:maplesi maplesi, nevím proč by mě nevydržel muj box s VK vic než nějaké kombo? to trochu postrádá logiku nemyslíš? když s tím nebudu házet o zem tak to vydží jak budu chtít![]()
a nezačínej s MB prosím
Tak i ty máš VKkolik vás je proboha???
![]()
BTW: Myslím že mu šlo o zvuk.
Joey píše:romcx75 píše:maplesi maplesi, nevím proč by mě nevydržel muj box s VK vic než nějaké kombo? to trochu postrádá logiku nemyslíš? když s tím nebudu házet o zem tak to vydží jak budu chtít![]()
a nezačínej s MB prosím
![]()
jonas1 píše:Joey píše:romcx75 píše:maplesi maplesi, nevím proč by mě nevydržel muj box s VK vic než nějaké kombo? to trochu postrádá logiku nemyslíš? když s tím nebudu házet o zem tak to vydží jak budu chtít![]()
a nezačínej s MB prosím
![]()
Valveking neni mor
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků