![]() |
![]() |
![]() |
|
|
DirX píše:6L6...co si o tom myslíte?
mxMichael píše:DirX píše:6L6...co si o tom myslíte?
Myslim si tohle;-)
Krank Rev Jr. Pro
Powered by two 5881 power tubes.
The Tungsol 5881 is a 23 watt tube and is rated for a maximum plate voltage of 400Vdc
Wohma píše:No praveze co jsem se dival na specifikace tech Tung-solu, tak se nedela jen GC, viz:The Tungsol 5881 is a 23 watt tube and is rated for a maximum plate voltage of 400Vdc
http://lib.store.yahoo.net/lib/thetubestore/ts5881.pdf
A teda nevim, jestli se stale dela ve smyslu jestli to tovarny stale chrli, ale bez problemu se daji koupit novy kousky.
To znam... uprimnou soustrast.DirX píše:Tak poslali mi smsku že už to expedovali ale to zasrané PPL dělá jenom problémy nedovezli to-tak snad v pondělí....
DirX píše:Tak poslali mi smsku že už to expedovali ale to zasrané PPL dìlá jenom problémy nedovezli to-tak snad v pondìlí....
To jo já sem si to objednal na firmu takže to šéfoval vedoucí...kdyby ste věděli co ti blbci z PPL řekli něž mi dovezli kytaruOneXRoundTheSun píše:DirX píše:Tak poslali mi smsku že už to expedovali ale to zasrané PPL dělá jenom problémy nedovezli to-tak snad v pondělí....
tak sis to moh nechat poslat ceskou postou, ta je lepsi!nebo rovnou pro to poslat ukraince na kole
DirX píše:To jo já sem si to objednal na firmu takže to šéfoval vedoucí...kdyby ste věděli co ti blbci z PPL řekli něž mi dovezli kytaru
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků