Ahoj,
máte stím kombem nějaké zkušenosti, díky
http://www.musiccenter.cz/Kustom-HV100/ ... e/:3:34558
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Stanley06 píše:.. pokud chceš experimentovat se zvukem, tak jednokanálová lampa jako základ pro zvuk je podle mě ideální... tohle je sice pololampa, ale ta jedna lampa v preampu tam víceméně jenom "svítí"... osobně bych do toho nešel, protože bych to nevyužil... ale každý jsme jiný a máme jiné uši
vorech6 píše:Taky sem na to nehrál, ale s vlastní zkušenosti i z toho co mi říkali kámoši je Kustom skvělá značka, takže bych se toho rozhodně nebál, ale to je názor poze na tuhle určitou značku.
McKozias píše:jenomze v pripade celolampy ty experimenty taky stoji anke prachy a prdnout pred celolampu multiefekt za 1000 je podle me hrozna prasarna..ale jinac souhlasim, za ty penize uz sezenes celolampu, otazka jestli ti staci ty zvukove moznosti
Stanley06 píše:1) 18W lampa vklidu stačí![]()
2) o repro míň nemá ani tak vliv na výkon jako na hutnost zvuku... menší plocha přes kterou jde zvuk z komba udělá to, že zvuk má pak menší hutnost
3) když před takovýhle jednokanál hodíš kvalitní mulťák podle všeho by to mělo znít výborně... lampovej zesík přidá na dynamičnosti a zpříjemní zvuk
já se rozhodovat, co si koupim, tak tu V18 beru
Nero píše:McKozias píše:jenomze v pripade celolampy ty experimenty taky stoji anke prachy a prdnout pred celolampu multiefekt za 1000 je podle me hrozna prasarna..ale jinac souhlasim, za ty penize uz sezenes celolampu, otazka jestli ti staci ty zvukove moznosti
Rozhodně nesoouhlasím. Na bazaru se dají kolem 1000 koupit slušné krabky, s kterými budou lampy hrát dobře. Ono i s obyčejnou DS-1 lze dostat slušný zvuk, když člověk ví, jak s ní zacházet.Stanley06 píše:3) když před takovýhle jednokanál hodíš kvalitní mulťák podle všeho by to mělo znít výborně... lampovej zesík přidá na dynamičnosti a zpříjemní zvuk
já se rozhodovat, co si koupim, tak tu V18 beru
S body 1 a 2 souhlas, s bodem 3 ne - aby ten zvuk stál za něco, tak by ten multák už musel být nějaký slušnější a spíš než šetřit na aparátu a kupovat dražší multák bych doporučil obyčejnou OD / distortion krabku a lepší apec.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Alternátor a 2 návštevníků