bubucci píše:Demilich píše:Jestli je ten Kustom box takový ten klasický 4*12 (už jsem ho na eshopech dlouho neviděl) co byl, tak ten můžu doporučit. Hrál jsem na něj v hudebninách přes mnoho zesáků a kytar a za ty prachy si teda dovolím říct že velký nadprůměr !! (s ohledem na cenu, ne globálně)
Hraje lépe než nějaká 1960 marshall co má na zkušebně borec, to je hrozná pod-dekovka, ale nevím přesně co je to za verzi, má to anglánskou vlajku a nápis 1960 na ní dole takové to malé logo..
Kustom box tedy palec nahoru, Kustom zesák dva palce dolů - zkoušel jsem - nehorázná plečka...

3 nebo 4 koncerty jsem odehrál s rectifierem na ten A box od customu a na to, že stojí pár kaček tak mě taky překvapil
U mě to samé, tenhle box jsem měl v obou variantách, nejdřív v "A" verzi a vyzkoušel jsem na něm postupně Marshall VS 100, M/B single recto, DSLko a TSLko a se všema hrál úplně v pohodě! ... dával jsem za něj 2 roky zpět na bazaru 4k ...
Dneska po 1,5 ročním hraním na basu, prohánim "B" ve zkušebně přes Peavey 6505 se sedmou a můžu říct, že to tlačí dost pěkně... a navíc, co lepšího seženete za 1500 ,- ?