předem díky za snahu
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Spiker.cz píše:ten laney se mi líbí.. ale co takový Peavey VALVEKING 212?
mmjuz píše:Punk je jenom jeden...
mmjuz píše:... Ovšem vesměs to byl starý punk, či punk rock, ne nějaký moderní neo hard core punk. Tam už hoši frčí na moderní háj géjn sílíče.
Cybermuff píše:mmjuz píše:Punk je jenom jeden...
To je divný... nejdřív mi napíšeš, že punk je jenom jeden a pak to začneš dělit včetně hezký škatule "neo hard core punk".
mmjuz píše:No, ten VC50 má snad tři, nebo čtyry kanály a je to přeci jen spíš pro moderní HC muziku, než pro punk rock, ale netvrdím, že by to nešlo. Nicméně, asi bych se přiklonil spíš k té jednoduší LC50. Nejlépe nějaká stará verze s HH Invader reproduktorem. Do těch nových dávají levné Celestiony, celosvětová nákaza... Ale pořád se mi to zdá jako předimenzovaný aparát. Už jsem pár komb punkáčům stavěl. 15W stačilo až až. Pěkně vyhulit na plný knedlík, před to ještě vhodnou krabičku a jásali. Ovšem vesměs to byl starý punk, či punk rock, ne nějaký moderní neo hard core punk. Tam už hoši frčí na moderní háj géjn sílíče.
Kinx píše:ja bych zkusil toho egnatera co je na bazaru.
Tvá slova o kamene tesat. Škoda že to spoustě bubeníků a kytaristů nedochází. Vzpomněl jsem si, jak jsem jednou na jamu musel na foukačku k pětašedesátce tranďáku píchnout 4x12" zkosenou bednu, protože ten jeden dvanáctipalcák mi buď hrál do ucha, vazbilo mi to a neslyšeli mě ostatní, nebo jsem ho natočil na ostatní a neslyšel jsem se, hlasitost naplno a gain do šťavnatého crunche. Za škopky si totiž sedl klasický "když už toho hraju málo, zahraju to aspoň pořádně nahlas" metalový kytarista. Těžko mu vysvětlovat, že z blues nemusí z uší stříkat krevCybermuff píše:kapela je tak hlasitá, jak hlasitý je bubeník

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Fořt, Jurkosvk, Stanley06 a 5 návštevníků