![]() |
![]() |
![]() |
|
|
DirX píše:... valvekinga nebo hlavu od HOCKE s rocktron gainiac.
Lvmen píše:Sháním nějakou 100W kytarovou hlavu cenově do 12.000,- vhodnou pro death metal / hard core. Zatím jsem uvažoval o MARSHALL - MG 100HDFX. Chtěl bych se tedy prosím zeptat zda by měl někdo lepší tip nebo jestli je MG 100HDFX vhodný.
Myslíš Deaf99 že?ten to ale valil jěště přes Mt-2 ted nevím přes to co žene...dlouhovlasac píše:hele, já bych na to vzal marshall valvestate 8080. viděl jsem na konzertě valit přes něj HC a byl to mazec...
Demilich píše:http://kytary.cz/crate-kytarovit-hlava-flex-wave-series-fw120h/96535/?SE4767:0:0:1:0
+
http://kytary.cz/crate-kytarovio-box-fl ... 39:0:0:1:0
nevím jaký bordel hraješ, nebo chceš, ale tohle má Hi-gain jak prase a myslím, že s tím i sloupneš omítku na stěnách zkušebny...
![]()
Je to samozřejmě jedna z možností, ale myslím, že pěkná.. Prostě MÍT nebo NEMÍT halfstack s 4*12, no.. to už je na zvážení každého metlaře který chce kotlit co nejvíc
DirX píše:Myslíš Deaf99 že?ten to ale valil jěště přes Mt-2 ted nevím přes to co žene...dlouhovlasac píše:hele, já bych na to vzal marshall valvestate 8080. viděl jsem na konzertě valit přes něj HC a byl to mazec...
DirX píše:Ale taky je na zváženou jestli těch 4x12 opravdu potřebuje pokud má koncerty tak no problem ale pokud jěště ne tak by stačil i 2x12(i na koncerty).Proti tomu crate nemám nic ale když už trandák tak radši od pana Laryše z Ostravska nebo odkud je.
Já o tom četl zase něco jiného...ty streetfighters znám a jde to!Demilich píše:DirX píše:Ale taky je na zváženou jestli těch 4x12 opravdu potřebuje pokud má koncerty tak no problem ale pokud jěště ne tak by stačil i 2x12(i na koncerty).Proti tomu crate nemám nic ale když už trandák tak radši od pana Laryše z Ostravska nebo odkud je.
![]()
![]()
![]()
Najdi si pár internetových diskuzí o jeho produktech... Větší shity prý spájí málokdo. Na asi 4 stránkách A4 jsem četl snad jen samou negativní kritiku na pájení z různých starých součástek, bordel v zapojení a tak dále.... Takže toto bych teda ANI OMYLEM nedoporučoval![]()
![]()
Hansen píše:DirX píše:... valvekinga nebo hlavu od HOCKE s rocktron gainiac.
Mno moznosti ma vic, navic podobnej topic tu je.
Btw proc zrovna Hocke a Rocktron gainiac ? Protoze to ma myslim moderator Red Bull (a treba to vyhovuje jeho uchu/nema jinou moznost ?)
Fakt nechapu tenhle post, uz jen z toho duvodu, ze spojujes dve uplne rozdilny veci a nechapes duvod proc to nekdo tak pouziva... pochybuju ze si na nynejsi dvoukanalovou hockeho hlavu hral, ma docela dobry zkresleni navic ani moc velkej vykon (60w), takze muzes pekne vyhulit a proc teda zrovna rocktron ? fakt nechapu... taky zvuk higainu nedelaj jen apce/krabicky ale i snimac...
ono na vetsi zkresleni staci blbej booster od mxr treba zw signature nebo tube screamer/sd-1. Preamp ? wau uzasnej napad... jen v pripade ze se ti nelibi napriklad charakter zvuku vestavenyho preampu...
Fakt lidi premejslete nez neco napisete.
Jinak Marshalla nebrat, v zadnym pripade MG a uz hlavne ne AVT.
DirX píše:Já o tom četl zase něco jiného...ty streetfighters znám a jde to!Demilich píše:DirX píše:Ale taky je na zváženou jestli těch 4x12 opravdu potřebuje pokud má koncerty tak no problem ale pokud jěště ne tak by stačil i 2x12(i na koncerty).Proti tomu crate nemám nic ale když už trandák tak radši od pana Laryše z Ostravska nebo odkud je.
![]()
![]()
![]()
Najdi si pár internetových diskuzí o jeho produktech... Větší shity prý spájí málokdo. Na asi 4 stránkách A4 jsem četl snad jen samou negativní kritiku na pájení z různých starých součástek, bordel v zapojení a tak dále.... Takže toto bych teda ANI OMYLEM nedoporučoval![]()
![]()
Joey píše:DirX píše:Já o tom četl zase něco jiného...ty streetfighters znám a jde to!Demilich píše:DirX píše:Ale taky je na zváženou jestli těch 4x12 opravdu potřebuje pokud má koncerty tak no problem ale pokud jěště ne tak by stačil i 2x12(i na koncerty).Proti tomu crate nemám nic ale když už trandák tak radši od pana Laryše z Ostravska nebo odkud je.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevim jestli to připadá divný jenom mě, ale ty znáš fakt fšecko.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků