![]() |
![]() |
![]() |
|
|
grock píše:Když vyjdu z toho,že máš HB snímače,tak radím Hughes+kettner tube 25.
Alternátor píše:Tak teoreticky bych byl schopnej přihodit i víc. Vim, ze ted budu asi působit jako idiot, ale maximum co bych byl schopnej dat je 20 tisíc. Treba celkem se mi zamlouval peavey valveking, ale co jsem slysel o spolehlivosti, tak mě to docela odradilo.
dlabajíč píše:To Nero:
Pozor pozor. (...)
dlabajíč píše:Má jen 60w.
takže na kluby a zkušebnu to proste chce vyšší výkon.
Nero píše:Hele, ty korekce... Když jsem hrál na levný komba, taky jsem pořád řešil, že potřebuju mít na každém kanálu jinak nastavený EQ. Pak jsem si koupil Mesu - a výsledek po dlouhém hledání toho pravého zvuku? EQ na čistém i na zkresleném kanále mám prakticky stejně nastavený. Nebál bych se toho.
Nero píše:Hele, ty korekce... Když jsem hrál na levný komba, taky jsem pořád řešil, že potřebuju mít na každém kanálu jinak nastavený EQ. Pak jsem si koupil Mesu - a výsledek po dlouhém hledání toho pravého zvuku? EQ na čistém i na zkresleném kanále mám prakticky stejně nastavený. Nebál bych se toho.
Alternátor píše:Nero píše:Hele, ty korekce... Když jsem hrál na levný komba, taky jsem pořád řešil, že potřebuju mít na každém kanálu jinak nastavený EQ. Pak jsem si koupil Mesu - a výsledek po dlouhém hledání toho pravého zvuku? EQ na čistém i na zkresleném kanále mám prakticky stejně nastavený. Nebál bych se toho.
Kdysi jsem měl kombo se společnejma korekcema, jenže tam byl zkreslenej uplně nepoužitelnej, tak jsem to stejně musel tahat přes kreslítko, takže z toho moc vycházet nemůžu. Na druhou stranu je fakt, že tohle se dá částečně řešit i poťákama na kytaře.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků