![]() |
![]() |
![]() |
|
|
kawakami píše:Chtel bych prave skusit Dunlop MXR M-116 Fullbore Metal Distortion, ma s tim nekdo zkusenosti?
Ivan.ps píše:Nechcem nikoho urážať ani ponižovať, ale komu nestačí na hi gain lampovom aparáte skreslenie a chce použiť "umelý" distortion z krabičky, tak tomu je zbytočný lampový amp a určite by omnoho viac ocenil skreslenie z obyčajného tranzistora.
Dan Rohanský píše:Já teda nevím jo, ale není TSko u Engla trochu zbytečný? S rectem to chápu...
bubucci píše:Dan Rohanský píše:Já teda nevím jo, ale není TSko u Engla trochu zbytečný? S rectem to chápu...
Vůbec ne, používám ho i na doma k Thunderu. Nejde o to přidat gainu, ale upravit charakter zvuku.
klobasnik píše:kawakami píše:Chtel bych prave skusit Dunlop MXR M-116 Fullbore Metal Distortion, ma s tim nekdo zkusenosti?
Zkušenosti nemám. Zkusit ho můžeš, možná si pomůžeš-je nepravděpodobné, že bude krabička za 3k hrát líp na aparátu čistého kanálu než na jeho zkresleném kanálu, který je předností tohoto aparátu.
Jaký máš box?
Jaký zvuk hledáš?
Nemáš to nabasované a přegainované?
Hraješ s tím v kapele?
Zkus třeba již doporučovaný Maxon, Tubescreamer od Ibanezu, anebo třeba z bazaru Digitech Bad Monkey-ten můžeš za stejnou cenu poslat dál.

klobasnik píše:Zkreslený kanál je, zjednodušeně řečeno, distortion kanál.
Proč distortion? Nejsi spokojený se zvukem? Co ti na něm chybí?
Anebo chceš další kanál s jiným zkreslením?
Nejde o to přidat gainu, ale upravit charakter zvuku.
Amid píše:Nejde o to přidat gainu, ale upravit charakter zvuku.
Nejde také i o zvýšeni komprese? Přijde mi celkem logické místo kompresoru tam rovnou nacpat nakopávadlo a o trochu víc eště zvuk zkomprimovat.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], potkanX a 3 návštevníků