Ahoj.
Přemýšlím o novém aparátu. Tato myšlenka mě přepadla v okamžiku, kdy jsem na bazaru potkal Laney LC50 za 11 000. Kdybych prodal obě krabičky(Sparkle Drive a Vox Brit Boost) a Crate, tak by mi to mohlo hodit těch 11.
Hledám vintage zvuk(nebráním se ale ani něčemu lehce modernímu, svůj zvuk teprve hledám). Zkreslení se mi hodně líbí z Voxe AC, samozřejmě i z Marshalla(osmikilo, plexi), také Fendery(Hot rod třeba), ale toho znám jen z youtube. Jde mi o to, aby to hrálo DOBŘE. Tím nemyslím zvuk jako z ručně vyráběnýho Marshalla z padesátejch let, ale zvuk, kterej když si poslechnete, tak se vám líbí. Nepotřebuju gain, kromě Crate V-33 Palomino(kterej byl podle mě rozbitej, protože nekreslil ani trošičku) jsem ještě nenarazil na aparát, jehož preampové zkreslení by mi nestačilo.
Oproti svému nedávnému přesvědčení chci dvoukanál tak, aby nebyly korekce společné.
Z aparátů mě napadly zatím ony Lanýže, taky Peavey Classic, ale nevím, jestli je to zrovna ono, kdybych trošku přidal, možná by se i nějaký Fendřík našel...
Co myslíte?
Díky všem.