od Osios » 15.08.2008 11:27
jonas1 píše:Osios píše:Sami píše:A já zastávám názor, že 50 i 30W ve zkušebně stačí. Mě stačilo 15W..
Právě...
Ten Fender je lákavej...Kdyby neměl ty efekty a cena by se tim dala srazit dolů bylo by to idealnější...ale to už si moc vymejšlim...

Mluvil jsem o 30-50W u tranzistoru, lampa je nekde zcela jinde..
To DSP je tam podle me naopak jedine ku prospechu..
Jestli chces tranzistor, muzes koupit cokoliv, protoze ten zvuk stejne neproleze kapelou;)
Jinak mi porad unika, jak jsi ke kombu brutalni, ze by nemelo prezit??
http://www.youtube.com/watch?v=Q-z_qNNcVz8to je taky lampa..
No tak samozřejmě, že s nim nemlatim...ale občas po cestě utrží nějakou tu ránu. Proč to řešim - měl jsem pučenýho Kustoma celolampu. Taky utžilo pár ran...a potom občas chrastalo. A nerad bych zažil situaci kdy to ve zkušebně hraje a na koncertu nic. I když jsem jenom 2nd kytara.
A propo to video je docela mazec. Podle toho to možná nebude zase tak hrozné...

A přenositelnost by se teoreticky dala vyřešit kolečkama...
Takže lampa asi jistá jako investice do budoucna, jenom ty finance.
Trochu jsem brouzdal tady po foru a zaujaly mě dvě komba:
Crate V50 a hlavně Hocke VMH284. To Hocke mi přijde fakt zajímavý.
Co vy na něj?
(Když jsme u toho házení aparátem, Zakk Wylde taky na jednom koncertu z Paříže házel do lidí JCM800ky a bedny...Tak by mě zajímalo jestli jim je nechal nebo je u vchodu vybírali

Fender Stratocaster Highway One USA, Epiphone Les Paul Custom, Epiphone Les Paul Special Model II; Dunlop Cry Baby, MXR distortion III, MXR Stereo Chorus; Dunlop Jimi Hendrix Classic Fuzz, EHX Deluxe Memory Man, Beta Aivin DD100, Digitech RP80 a RP250