Ahoj
Dlouho hledám nějakou ideální kombinaci komba. Bohužel moje požadavky jsou docela...mimo směr.Protože hraji v kapele, kde je koncertů možná až moc (výchovňáky ve školách, fesťáky, otevíračky, slavnosti atp.) potřebuji poradit s nákupem. Teď mám Hartke Piggyback a upřímně byl to krok vedle. Hraje dobře ale prostě pro mě je dlouhodobě nepoužitelný. 60 W výkonu je až moc a rozměrově...no prostě na častý hraní to je na nic.
Potřeboval bych kombo tak aby dostačovalo pro hraní na veřejnosti, s tím že větší akce (festivaly) by byly zvučené externě (hodilo by se i line-out). Ale zárověň potřebuji aby kombo bylo lehké a ne moc rozměrné (ne jako hartke), jak kvůli bolavým zádům tak kvůli samotné pohodě stěhování. 20 kilo lampy je fakt hodně. Takže každopádně tranzistor, i proto že lampa by špatně snesla časté cestování. Zvukově by bylo výhodnější něco jednoduchého, bez integrovaných efektů, protože ty budu řešit pomocí externích efektů. Hodilo by se i 12" repro, i když to se asi těžko najde. Peněz moc není no takže cenově bych byl rád aby se kombo vešlo max. do 6-7 tisíc.
Upřímně...jsem docela už jsem zmatený...
Hodně lidí doporučuje 30Watového Marshalla MG, ale...ale..samozřejmě si nemůžu moc vybírat.
Budu rád za typy a osobní zkušenosti
Díky