Díky
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
SynysterGate$ píše:Proč nevzít 15W Cube, když stojí stejně jako 2W MicroCube?
MilanT píše:SynysterGate$ píše:Proč nevzít 15W Cube, když stojí stejně jako 2W MicroCube?
Protože pro něj je rozhodující nejen cena, ale i hmotnost.
Micro Cube 2W - 3,3kg
Cube 15W - 6,9kg
Nero píše:To v tom kroužku nemají vlastní komba?
Na tohle "kroužkové" hraní bych si klidně vzal 2W MicroCube.
speed8 píše:Všechny tady ty levné komba hrají úplně stejně. Je jedno, jestli koupíš hen Dimavery nebo Orange. Obě to jsou stejné sra*čky.
Kuliman píše:na první schůzce (tzn. 3. nebo 10.1.2012) se zeptám jestli budou stačit 2W, je ten Roland dostatečně hlasitý?
Kuliman píše: Jenom když už jsem u toho tak se chci zeptat do jakýho měkkýho obalu by se krásně vlezlo SGčko? (cena tak kolem 600 a z kytar.cz)
Kuliman píše:promiňte že ještě odbočuju, ptal sem se v threadu "kabel" ale je tam mrtvo, jelikož Rockcable by Warwick je pěkný sh*t, sháním kvalitní nástrojový kabel v cenové relaci okolo 700kč, délka 6m a měl by mít aspoň jeden jack lomený, co sem se dával na planet waves tak žádný takový nemají
Kuliman píše:To se omlouvám, ale budu to objednávat asi už dnes večer... Jinak v tom threadu se baví o cenové relaci do 450Kč, já sháním kabel za 700.
speed8 píše:kytarycézet? http://kytary.cz/monster-cable-standard ... /HN101506/
Edit: Já měl Planet Waves 6m za nějakých 400Kč a úplně v pohodě. Jen se trošku kroutil.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: marshall a 1 návštěvník