![]() |
![]() |
![]() |
|
|
dalabo píše:reason píše:[
pánové, zkusme být konstruktivní = zkusme najít odezvu u adekvátních oficiálních nebo legendárních handmade servismenů apod. jinak to nemá smysl.
vaše příspěvky mě zajímají, ale s3re mě když se hádáte kvůli jedné poje.ané zkušenosti.
Co je *handmade servismen* ? Někdo robí servis rukama někdo nohama bo co ?
reason píše:dalabo píše:reason píše:[
pánové, zkusme být konstruktivní = zkusme najít odezvu u adekvátních oficiálních nebo legendárních handmade servismenů apod. jinak to nemá smysl.
vaše příspěvky mě zajímají, ale s3re mě když se hádáte kvůli jedné poje.ané zkušenosti.
Co je *handmade servismen* ? Někdo robí servis rukama někdo nohama bo co ?
HOT, ESH, Rockwell, Rozdall, Zeman - jejich koncepce výroby se označuje jako handmade nebo handbuilt. netušil jsem, že si takový puňťa. příště musím být preciznější...
dalabo píše:20 roku stary zesik není rovný 20 roků starému autu to tak 3 roky starémubavime se o Marshal poctive řady ne o činčin Blakheart Valveking Bugera Crate. Nevim že by mněl 20 let stary zesik byt stary odepsany bez ceny sem z generace kde sme na takovou věc šetřily několik roků a vážim si dobrých věcí.
No v každem případě auto patří k dobrému mechanikovi. Ty bys ho dal na opravu převodovky karosářovi co u tebe naproti robí ***handmade !!! *** na Aviu obytne nástavby ?
reason píše:[
vyměnit díl starý díl za nový umí každý debil, ale opravit ho nebo ho adekvátně nahradit umí právě ti homebuilt.
mr_mocak píše:Jenom poznánka k tomu mýmu rozbitýmu Marshallu 6100 - prodejce pan Jakub Siňor (jeden z pořadatelů Mighty Sounds, mj. kytarista Prague Conspiracy) mi "zapomněl říct", že když přelampovával, vrazil tam čtveřici nespárovanejch lamp a nezabýval se nějakým biasem. Proudy naměřený na lampách jsou 31.4, 35.6, 35.4, 32.5. Dvě už to maj skoro za sebou, takže mě teď čeká znova přelampování a seřízení. A za tohle jsem mu dal dvacet tisíc. Hlava byla podle jeho slov měsíc po generálce v odborném servisu. A to jsem ještě nezmínil, že mi nebylo umožněno hlavu vyzkoušet a po dovezení domu (kupodivu:)) nehrála vůbec - potenciometry byly zoxidovaný tolik, že některý až půl dráhy vynechávaly. Jsem blbej já, že jsem vzal zajíce v pytli, ale i tak - pozor na tohoto člověka..
grock píše:to dalabo:
už ani nevím jak dlouho jsem ho měl, ale víc jak 10 let už ho nemám. Problém jsem měl jedinný- skoky v halsitosti, jinak ne.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: marshall a 3 návštevníků