![]() |
![]() |
![]() |
|
|
rotten77 píše:O kazivosti Valvekinga teda nic nevím, ale do tohohle Marshalla bych nešel v žádném případě. Jeden známej má z této řady kombo a je to teda nic moc. Je to sice Marshall, ale ...
miguel.kol píše:Myslím si ale že za ty peníze se dá určitě pořídit lepší zesilovač, a myslím že by to snad ani nemusel být 150W...ale to už je věc názoru
ToRtiK píše:Takže chcem si teraz kúpiť gitarovú hlavičku. Najskôr som mal v pláne Peavy Valveking ale po tom ako som behal po nete a čítal fóra som si nie tak istý či by to bola hlava ktorú by som si mal kúpiť.. (vysoká kazovosť) Kamarát mi odporúčil Marshall AVT150HX (nemám peniažky na JCM 900 alebo 800) avšak nenašiel som na to veľa názorov... takže čakám nejaké reakcie
Hansen píše:Novy AVT neni Marshall.. je to sh*t, zvuk za ty prachy nula.
Hansen píše:Pokud chces celkem dobrou hlavu tak doporucil bych Hocke
Hansen píše:Pokud chces hrat neco tvrdsiho, tak ver ze jcm 800 neni protebe to pravy...
rotten77 píše:Hansen píše:...
To mě ani nenapadlo, určitě bych zkusil i jiné. HOT Amps (Pavel Horký), DORD (Zdeněk Dodo Doležal), Rozdal, ...
rotten77 píše:Hansen píše:Pokud chces hrat neco tvrdsiho, tak ver ze jcm 800 neni protebe to pravy...
...a co Rage Against The Machine? Morello hraje na JCM800.
No, a Kerry King ze Slayer má taky JCM800, ale ten tam myslím má navíc nějakej boost http://kytary.cz/marshall-kerry-king-signature-2203kk/97212/?SE4767:0:0:1:0
Hansen píše:rotten77 píše:Hansen píše:...
To mě ani nenapadlo, určitě bych zkusil i jiné. HOT Amps (Pavel Horký), DORD (Zdeněk Dodo Doležal), Rozdal, ...
HOT jsou hodne drahy (cenove bych rekl ze az moc, za prachy dvoukanal 50w AB zesiku cca 30k.. to radsi koupim ojetou mesinu), Rozdalovsky ti narve dohlavy polovinu kecu o tom jak musi byt vsechno lampovy, nejlip i lampovy snimace na kytare aby to melo pravy lampovy aroma. DORD moc lidi nema a zatim ani nijak na podiich nevidel.rotten77 píše:Hansen píše:Pokud chces hrat neco tvrdsiho, tak ver ze jcm 800 neni protebe to pravy...
...a co Rage Against The Machine? Morello hraje na JCM800.
No, a Kerry King ze Slayer má taky JCM800, ale ten tam myslím má navíc nějakej boost http://kytary.cz/marshall-kerry-king-signature-2203kk/97212/?SE4767:0:0:1:0
No divej, ono tvrdsi hudbu aby to melo dobrej zvuk zahrajes na jakymkoliv skoro 20k+ lampovym zesiku (booster, preamp atd.) Jen je zbytecny kupovat zesak (40k +-novej... v bazaru za 25+-) kvuli tomu aby si zrusil jeho charakteristiku a boostrem z toho udelal neco jinyho... (jak to delam ja ..) Navic to zkresleni co Kerry Kingoi z toho leze neni teda nic moc a prijde mi to celkem divny. (btw jak koukam ma tam i jiny vykonovky... v klasickym jcm 800 jsou EL34....)
Jinak tvrdsi hudbou myslim spis nejaky HC, hodne podladeny kytary... Na heavy metal s boostrem je to vyborny. A taky clovek musi pocitat ze 100w lampa je dost.
ToRtiK píše:Takže chcem si teraz kúpiť gitarovú hlavičku. Najskôr som mal v pláne Peavy Valveking ale po tom ako som behal po nete a čítal fóra som si nie tak istý či by to bola hlava ktorú by som si mal kúpiť.. (vysoká kazovosť) Kamarát mi odporúčil Marshall AVT150HX (nemám peniažky na JCM 900 alebo 800) avšak nenašiel som na to veľa názorov... takže čakám nejaké reakcie
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: marshall a 3 návštevníků