Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Marshall Class5

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Re: Marshall Class 5

Příspěvekod designer » 19.07.2011 4:17

Se singlama jsem to ještě nezkoušel, ale to je fuk... mám Gibson SG, takže HB. Trošku jsem tušil, že ten reprák, co tam je, bude na nic. Nějaký tip na 10" reprák? Jensen? Chci, ale zachovat britský zvuk = celestion. S Tone Benderem či Big Muffem si bude jistě rozumnět. Ještě uvažuji nad Fuzz factory a Si Fuzz Face (miluji zvuk fuzzů).
Btw. nevíte, co tam je za lampy?
designer

Re: Marshall Class 5

Příspěvekod bubucci » 19.07.2011 9:12

Co jsem slyšel přímé porovnání 10'' repra, tak to byli Eminence Lil Buddy a Celestion Vintage a ten Buddy hrál o třídu líp. Kombo bylo Laney LC15, které být tebou si vyzkouším, protože na british sound je v pohodě, rozumí si s krabičkama a itáhně i zkušebnu.
Music Man John Petrucci 6 /BKP HolyDiver - VHII/
Morley Bad Horsie - TS9DX - TC Polytune - TC Flashback
VHT Pittbull Forty-Five 2x10 kombo
Mesa/Boogie Stiletto - Mesa/Boogie 212 custom
http://schelinger-revival.cz/ https://www.facebook.com/nonrevolverband
bubucci

Věk: 29

Re: Marshall Class5

Příspěvekod Nero » 20.07.2011 11:59

Sloučeno se starším threadem. Příště laskavě použij funkci Hledat, pročti si již existující posty a pak se ptej v již existujících threadech.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Re: Marshall Class5

Příspěvekod designer » 20.07.2011 23:25

Sorry Nero :)
Dneska jsem byl v Brně v audioteku a chvilku jsem si tam pohrál na čtyři aparátky. Vox AC4TV, pak jakási vox hlava za pár tisíc, Class 5 a laney 15w. Všechno lampy. Hral jsem na Gibson SG, které vlastím. Nejvíc se mě líbil marshall a AC4TV. Ale koupím asi toho marshall, který mě zvukově více vyhovoval a hrál hlastitěji. Vox se celkem brzo zahuhlal v dobrém slova smyslu a hlasitost byla do paneláku, ale chci používat i krabičky, které mám. Z marshalla zněl krásný crunch zhruba v polovině hlasitosti, která byla pro mě ideální. Je tam tedy ještě hodně místa pro nakopnutí Tone Benderem nebo Big Muffem. Celkem mě mrzí, že nemám strat nebo tele... To by bylo zase úplně něco jiného..
designer

Předchozí

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy