S footswitchem jsem měl stejný problém. Kabel nic nevydržel a na různých místech byl přerušený kontakt. Prvně sem to řešil tak, že jsem switch rozmontoval, kabel zkrátil až za to poškozené místo a znovu sletoval. Ale asi po 5. opakování tohoto problému sem se na to vysral, a kabel zahodil. Na switch jsem naletoval stereo jack samicu a ted to můžu propojit jakýmkoli kapelem se stereo jacky. Udělal sem si na to 10 metrovou tlustou tvrdou sňuru která vpohodě vydrží, když se po ní někdo šmatlá. Na jednom konci mám pravoůhlý a na druhém rovný jack pro všecky případy. Moje rada: udělej si to taky tak
S kombem jsem jinak docela spokojený. Je velmi praktické. Dá se na něj potichoučku trénovat, ale na akci umí taky pořádně řvat. Když ho ale napojíš a nějaký !kvalitní! box, tak zvuk je výborný

Hodně ale záleží na výběru kytary. Mám Epinu SG s snímačem EMG 81 a zvuk je strašný, zahuhlany a kostrbatý.
Zato na moje druhá, levnější, LTD EC100 s tím hraje výborně.
Hraju heavy metal, efekty na zkreslení nepoužívám, všechno tahám z komba. A z naší poslední nahrávky z koncertu moje kytara zní, skoro "jak Jeff Waters ze studia"

spokojenost
Jediné co mě vadí, je reverb a dementně udělaná efektová smyčka.
Psal si něco o radách nebo tipech. Napadájí mě jen korekce. Jestli tě to zajímá tak na CLEAN: 4,5(tr) 4(mid) 2,5(bass); OD: 4,5(tr) 10(mid) 4(bass) .... nastavil mě to tak zkušenější kytarista