Heled urcite blbost, zadnej hit to nebude...na druhou stranu od bezny aparatury okresniho formatu to i tak bude razantni odskok a tipl bych ze to bude hrat treba slusne.
Ja treba delam do highendu a mas pravdu, takovy zesilovace v lampach stoji opravdu ranec, tzn stovky tisic. A to pak opravdu hraje jak z praku, ale zase...vetsina nahravek proste neni na tohl udelana, kor ty rockovy. Takze te to pak stahne k akustickym formacim, jazzu, klasice atp, kde ta mekkost, cistota a vzdusnost vyniknou

Na druhou stranu tyhle zesilovace nemaji prilis vysoky dumping factor, coz v osekany interpretaci znamena neco jako jakou ma zesilovac kontrolu nad reprakem, coz se teda v plny mire projevi hlavne u velkych repraku. mame tu treba sestavu, kde basove repraky maji 15'' a je trochu znat, ze ten lampovy zesilovac (2x130w) nad tim nema stoprocentni kontrolu. Na druhou stranu ted nebyl cas si nekde pujcit dalsi zesilovace a zkusit to s zivenim basu pres trandaky a zbytek pres lampu...co rikal kamarad co ma sestavu za nekolik mega, tak nakonec skoncil tak, ze svoje Focaly zivi prave temahle lampama, akorat je ma dve a zapojeny kazdy na kazdou bednu zvlast a nebo na basy zvlast a na stredovysky zvlast...podle nalady

nejdriv mel jen jeden a pak zacal resit prave tu kontrolu a nakonec si pujcil nekolik mnoho a nakonec zjistil, ze nic nehraje tak uchoprijemne jako tohle, takze nakonec poridil dalsi a vyresil to jak pisu.