![]() |
![]() |
![]() |
|
|
finger píše:To věřím.Tak díky za odpovědi.. Nějak to pořeším

Moleek píše:Nevím jak tohle nové, ale staré MG100 kombo nebyl úplný průser. ALe je to moc drahé prostě. Když i valveging je levnější, tak nemá cenu to kupovat. Akorát nevím jak je na tom u VK reprák.. Znám jen hlavu
Daniel Danes píše:Moleek píše:Akorát nevím jak je na tom u VK reprák.. Znám jen hlavu
repro je 12".
To nevíš že kvalita se měří v palcích, a 12" je nejvyšší kvalita?DL píše:Moleek měl na mysli asi kvalitu, ne rozměr.Daniel Danes píše:repro je 12".

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
johnatán píše:souhlas s Nerem -> LC lejna jsou výborný apce (já hrál na LC 50 kombo), doporučuju (a ten klasickej Marshall sound z toho jde celkem na pohodu vykroutit...)
ad Valveking repro - tragédie!!! když už jsem se chtěl koukat po jiným zesiku, připojil jsem Kinga na reprobox s jinejma reprákama a nestačil jsem se divit, jak ten muj zesák celkem hraje...nehledě na to, že VK komba jsou i tragicky konstručně (ne)vyřešený...je to jak kartonová krabice...ale zesilovač sám o sobě vůbec neni špatnej za ty prachy, jsem s ním spokojenej...
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků