Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Marshall MG101 FX

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Re: Marshall MG101 FX

Příspěvekod Nero » 11.04.2011 18:41

Bummer píše:Lepší je to obráceně. Tisíc dobrých zvuků a jeden kanální.

Takový aparát je chiméra :wink:

LV200 / 300 možná není úplně zázračný aparát, ale dá se na tom najít slušný zvuk. Jen si s tím fakt musí člověk pohrát...

A mimochodem, ta poslední věta se dá aplikovat i na většinu kvalitních aparátů nad 20 000. :wink:
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Příspěvekod Bummer » 11.04.2011 19:10

No zkrátka abychom to uzavřeli... Za ty prachy to nemá smysl. Osobně bych si to koupil, kdybych potřeboval apec do zkušebny a někdo by mi to nabízel za 3500,-. Za lehce nadpoloviční peníz, co to stojí nové, si kamarád (který ve zkušebně předtím hrál právě na toho Laneye) předělal starou Teslu Mono na Plexinu, sbouchal si bednu, šoupnul do ní dva nejlacinější Celestiony a s Blackstarem HT-Dual (který kupoval použitý ode mně) má zvuk jako víno - až jsem mu ho místy záviděl - s tím Laneyem naprosto nesrovnatelný.
Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) DIMAVERY PB-320 Digitech Hardwire CR-7 Digitech Hardwire DL-8 Blackstar HT-Club 40 fake Shure SM58 M-Audio Fast Track

Vintyč moudžou.
Bummer

Věk: 23

Příspěvekod Demilich » 11.04.2011 23:06

Nero píše:
Bummer píše:Lepší je to obráceně. Tisíc dobrých zvuků a jeden kanální.

Takový aparát je chiméra :wink:

LV200 / 300 možná není úplně zázračný aparát, ale dá se na tom najít slušný zvuk. Jen si s tím fakt musí člověk pohrát...

A mimochodem, ta poslední věta se dá aplikovat i na většinu kvalitních aparátů nad 20 000. :wink:

+1 !

Přesně něco takového jsem chtěl napsat :)

Pohrát si člověk musí možná s dražším aparátem o to víc, protože nabízí třeba širší možnosti, takže najít ten průnik, kdy zní jedna kytara, jeden styl hraní, jeden reprobox atd, dobře, chce skill. Ale výsledek pak může být o to lepší :)
Kytary:Schecter Damien 7 (2*EMG-707TW-CoilTapped), Fender Deluxe Roadhouse Stratocaster (MIM)
Ampec:Peavey 6505+ , Orange PPC 412 (4*V30)
Hračky: Line6 Spider Jam, Boss NS-2

Nejsem v ČR, nemám u sebe kytaru ani gear.
Demilich

Věk: 23

Předchozí

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy