tak ja todle kombo mam a hraje lip nez nez kdejaka celolampa, spis pololampa.. nebo tranzistor.. ok, je hlasitejsi nez mobil

(aspon neco)
nejvetsim plusem toho kombicka je vzhled.. vypada skvele a kdyz si ho das do policky, tak se na nej krasne diva...
a ted minusy:
tak prvni co me nasralo, ze k tomu nedali ani adapter.. takze sem si musel jeste za dve kila nebo kolik to bylo nejakej koupit, pribalili k tomu jen 9V baterku..
kombo je celkove dost hlasity, ale ten zvuk je takovej, jak to rict.. strasnej. jako nacisto se to docela da, s malej gain to taky utahne, ale kdyz chces hrat nahlas a hodne kreslit, tak to jen silene chrci.. mozna z toho vytahnes trosku crunch no.. btw. to kombo snad neumi jen cistej kanal, zda se mi ze tak nejak kresli furt, i kdyz mas gain dole a jen vytacis volume nahoru
taky je silene lehky, furt pada na zem, kdyz drcnes do kabelu, spadne i kombo.. no kombo, spis takovej chrchlacek s dvema reprama o prumeru cca 5cm
zaverem muzu rict, ze kdyz kombo nemam po ruce tak klidne hraju na sucho a vubec mi to nevadi