no mne isiel pod rukou lepsie valve king ,niekomu inemu mozno ide pod rukou jtm 30 alebo ine,podla mna hentie jtm-ka su take nevyrazne aparaty,nehovorim ze zle mne sa ale nepacia mam rad iny zvuk,modernejší a to jtm-ko nema a valveking má,a ja som stary marshallista ale marshally tiez nie su nejaká modla,dneska je výber aparatou jak svina a jtm sa medzi nimy podla mna straca,zas pre marshally hra relativna nerozbitnost,odkedy mam JVM tak porovnavam s tým,a viac sa približim k jvm s valvekingom ako s jtm,ked som si pred revoluciou zahral na dodou doležalou marshall a roland procesor tak som sa skoro posral na celej šnure ale dneska je ten zvuk inde,niekto ma rad starý zvuk ale ja idem po modernejsom

osobne si kupim bud bugeru alebo valveking-za malo prachou fasa zvuk,a myslim ze satianyho s delayom ako tak urobím na valvekingu ten zvuk ale s jtm dost tažko.ps-satrosa nehravam iba som chcel prirovnat moderný zvuk

a este-minule kamos kupil zakk wylde marshall a bol to akoze nadupany aparat ale za jvm by som nemenil

http://bandzone.cz/lustifon Marshall JVM410 h,framus box 2x 12,hughes-kettner statesman el 34 head, box 2 x 12 grennback line 6-duoverb,line6 POD,DD6,BOSS OD 1,fender strat, 7-ka k+k,SAMICK-superstrat,BASS K+K,malé študijko PC,kopec haraburd