Odkaz ZDE: http://kytary.cz/randall-kh120rh/99947/?SE5639:0:0:1:0
Děkuji předem
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Karel55 píše:Zdar. Chtěl bych se zeptat, hrál jsem jen na rx120 a zvuk byl super. Když bych koupil rh120 má to podovný charakter zvuku?díky
Nero píše:Mno, abych řekl pravdu, podle mě se vyplatí víc jít do RX120, což je to samé, jen bez signatury Hammetta a myslím že i zvukově to je zajímavější a dá se tam toho nakroutit víc. Zvuk KH z toho v klidu dostaneš. A když už Randall za zrhuba tyhle peníze, tak bych se kouknul po tom hybridním RH150G3, to vypadá ještě zajmavěji.
Orge píše:Nero píše:Mno, abych řekl pravdu, podle mě se vyplatí víc jít do RX120, což je to samé, jen bez signatury Hammetta a myslím že i zvukově to je zajímavější a dá se tam toho nakroutit víc. Zvuk KH z toho v klidu dostaneš. A když už Randall za zrhuba tyhle peníze, tak bych se kouknul po tom hybridním RH150G3, to vypadá ještě zajmavěji.
Zdar, ten RH150G3, potažmo RX120 mě celkem zajímá, chtěl bych totiž "pracovní" hlavu, prostě něco, co má dobrý zkreslený zvuk a současně vysokou odolnost, aby to tolik netrpělo častou přepravou na koncerty. Mám totiž lampu, ale u té mám pořád strach, že se něco někde pokazí (už se mi to párkrát stalo) - kluby kde zpravidla s kapelou hrajeme, nejsou zrovna žádný hilton a o stavu českých silnic ani nemá moc cenu mluvit. Takže lampu bych chtěl do zkušebny a studia a na koncerty něco odolnějšího. Jasně, asi je to trochu kách, protože to zase zavdává mnoho argumentů do sporu lampa vs. tranďák, ale upřímně řečeno - pochybuju, že má publikum tak vytříbený sluch, aby mu při death metalovém moshpitu vadilo, že je kytarista šidí tranzistorovým nebo hybridním zesákem
no každopádně bych rád znal na tuhle věc víc názorů, tak kdyžtak napište, co o tom soudíte
Rohlajs píše:Mně by trand nevadil a myslim že v deathu by se mohla hodit ta menší dynamika. Míň práce v rychlých bězích.
Rohlajs píše:Mně by trand nevadil a myslim že v deathu by se mohla hodit ta menší dynamika. Míň práce v rychlých bězích.

Orge píše:
Taky by mě zajímalo jaký je mezi RX120 a RH150 rozdíl, jestli měl možnost na to někdo hrát s kapelou a srovnat to.
Přecejenom, tranďáky Randall jsou trochu něco jiného než tranďáky od jiných výrobců.
Nero píše:Mno, abych řekl pravdu, podle mě se vyplatí víc jít do RX120, což je to samé, jen bez signatury Hammetta a myslím že i zvukově to je zajímavější a dá se tam toho nakroutit víc. Zvuk KH z toho v klidu dostaneš. A když už Randall za zrhuba tyhle peníze, tak bych se kouknul po tom hybridním RH150G3, to vypadá ještě zajmavěji.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Bummer a 2 návštevníků