Nechce se mi rozjíždět nové téma, tak to postnu tady.
Určitě si bazaroví zvědavci všimli krásného Duala co je momentálně na bazaru od Roba ze Slovenska. Starý kus kolem 1992 - 1993 - revision F! Je to jedna z mála věcí, u kterých uvažuju nad prodejem Soldana (+ MKIV, nebo 5150 blockletter heh). Spíš jsem ale narazil na to, že většinou (teda z mých zkušeností) se dělaly revision F jako blackface, ale seriové číslo by sedělo... Nějaké bližší info, případně někdo se stejným kusem někde poblíž sev. moravy by se našel?
Rád bych to postavil vůči svému milovanému Soldanu face2face. Singla co máme v kapele to přehrává naprosto ve všech ohledech, tam je to bez keců... Ale přeci jenom jak jsem to viděl, tak mě začaly zase svrbět prsty!

Navíc od něj jsem už před časem měl Caliber 50+, takže vím, jak se u něj aparáty mají

Takže pokud by někoho napadla nějaká konstruktivní kritika nebo měl zkušenosti přímo s DR, rev F, sem s tím. Na dvoukanálového duala už jsem hrál strašně dávno a nějak jsem to tehdá neřešil. Tříkanál mi nesedl ani triple ani dual, ale tak to asi většině lidí, co měla někdy v rukách jiný aparát než recto