![]() |
![]() |
![]() |
|
|
karbo píše:tak to tě zklamu... z tohodle tranzistorovýho shitu dostaneš stěží metalovej zvuk.... maximálně country doprovody...musíš za sebe zapojit minimálně 2 zoomy 505 aby to aspoň trochu hrálo....![]()
P.S. Co je to za stupidní dotaz? To je svatý grál všeh kytaristů !!! Teda normálních....
rasta_blasta píše:karbo píše:tak to tě zklamu... z tohodle tranzistorovýho shitu dostaneš stěží metalovej zvuk.... maximálně country doprovody...musíš za sebe zapojit minimálně 2 zoomy 505 aby to aspoň trochu hrálo....![]()
P.S. Co je to za stupidní dotaz? To je svatý grál všeh kytaristů !!! Teda normálních....
sem nenormální.... zlatej středovej zvuk...
Chlape toto je pro metalisty naprostá špička.... každej by to chtěl
Sami píše:J8 bych to nechtěl, já když už tak, tak Triple Rectifer![]()
Duboun píše:heheno, dik za odpovedi. Ja teda ne ze bych mel 70tisic Kc bo kolik to stoji, ale docela se vyznam v elektronice a hlavne v elektronkach a od tydle hlavy sou na netu schemata. No a co se tyce kanalu, tak kdyz by na to prislo, tak si jich tam muzu udelat treba 5 ale 2 mi bohate staci... zatim
. Chtel sem jenom vedet jakej to ma zvuk a jestli to ma cenu. A jak vidim tak maa
ty stilleta co úplně dokonalý prostě něco z mesy něco z marshalla hrál sem na to jednou a mít peníze hned sem to na místě zaplatil a nes si to domuDark Axel píše:co ty Stilleta? slyšel jsem něco ve smyslu že se už blíží spíše English soundu, je to pravda? jestli jo tak to teda potěž pánbůh - Mesy jsou pro mě archetyp american soundu, který žeru
petrpeter píše:A poustis se do stavby? Ja mam taky neco rozdelanyho (na papire) a chystam se na to, taky mi staci dvoukanal - nechci to prilis komplikovat, spis si chci pohrat s preampem, abych z toho vymacknul ten zvuk co budu chtit. Co takhle spoluprace? Zvladas dobre praci s nejakym programkem na navrh DPS (Eagle, apod.) ? Chci preampy hodit na DPS, kvuli snadny reprodukovatelnosti, ale jsem jeste ze stary skoly (rucni navrhy) a moc se mi do toho nechce
Kozanostra píše:no newim newim marshall není zas tak složitej na postavení co mi řikal kámoš ale mesa to těžko.....![]()
taky sem si ji chtěl nechat postavit ale radši sem z toho sešel
a řikáš 6000,- hm... tak to dost pochybuju
jinak kámošovi věřim 2 rokem studuje vejšku elektrotechniku
Kozanostra píše:samo že tim nechci podceňovat tvoje pájecí schopnosti ale nemyslíš že kdyby si to moh každej postavit doma že by se to prodávalo tak draho ?
někdy se totiž vypaltí to koupit než postavit páč by tě to vyšlo dráž....
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků