Natočit základní zkreslený zvuk šlo celkem snadno, po zkušenostech z Mark III jsem dal Gain 8 pulled, Treble 7, Bass 2, Middle 4, Lead Drive 4, Presence 8, Master 5 pulled, Level 4 a hrálo to
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nero píše:Subway Rocket je na doma hodně hlasitá. Sice papírově je těch Wattů málo, ale má to šílenou hlasitost. Navíc se těžko shání. U nás jsem ji ještě neviděl, leda Subway Blues.
V dnešní době bys za stejný peníz sehnal asi lépe, ta nabídka levných (či méně levných, ale málo výkonných) lampáčků je široká.
Nero píše:1) Pořád líp seženeš bazarovej Blackstar než bazarovou Subway Rocket
2) Bazarová Subway Rocket tě pravděpodobně bude stát víc než nový HT5
V čem je problém koupit si Dual Terror a 1x12 box (případně si ho postavit) a reverb řešit krabičkou? Když se ti to tak líbilo...
Kinx píše:studio 22 (i + verze, jedno jestli s EQ nebo bez) ma gainu dost, ale nebude to tak saturovanej zvuk jako orange. ono imho jakmile to je mesa a netrvas na zkresleni koncem (ktery podle me mesy stejne moc hezky neumej) tak je to jedno, i kdybys mel doma 100w marka treba. veskerej zvuk se tam totiz dela v preampu.
Fuckub píše:Tak jsem sehnal i Mesa boogie subway rocket. Ale bude to tak 14 dní trvat, tak uvidím
Nero píše:Jsem zvědavej, jak s tím budeš kamarádit, ono přece jen to je vintage aparát a ne každému to sedne. Nicméně kvalitativně to je paráda... Studio je zase o něčem trochu jiném.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků