Skúsim to zhrnúť a trošku "polopate"...
Road king a Roadster je štvorkanálový zosilovač s 12timi režimami... Tieto štyri kanály sú kombinácia mesy lonestaru (prvé dva kanály) čo je najkrajší čistý zvuk čo mesa kedy vyrobila, a mesy dualu... To je najväčší rozdiel oproti klasike dualu. A ten kto povie že už klasický 3ch dual je univerzálny, tak by mal počuť tieto monštrá
Roadking2 má ešte oproti roadsteru (a teda aj klasike dualu) pár fičuriek ako väčší výkon (50,100,150w)... Nechcel by som to prelampovávať

Dalej má dve efektové slučky (kdežto roadster a dual "iba" jednu), a taktiež na každý kanál máte možnosť vybrať si druh lampy... Roadster a RK2 má ešte narozdiel od Dualu reverb s dlhými pružinami.
Viac rozdielov ma nenapadá
Čiže ak si to zhrnieme tak nám vyjde že Dual je pre klasických drtičov ktorý neradi špekulujú, Roadster pre ľudí ktorý chcú všetko v jednom univerzálnom aparáte, a Roadking2 pre totálnych magorov

PS: pochybujem že bude Roadking3 alebo Roadster2 pretože na tých aparátoch prakticky nieje čo vylepšovať...
A to že to nemá midi by som nepovažoval za chybu, stačí kúpiť trebars amp gizmo (
http://www.rjmmusic.com/ampgizmo.php). Je možné že mesa má s touto firmou dáku spojitosť, a teda chce aby aj oni z niečoho žili