Zdar,
tak ted jsem z toho uz uplne v pytli

Myslel jsem si ze v tom mam jasno, ale ted uz ani nevim jestli nove kombo chci

Bohuzel ho potrebuju, jestli jste nekdo hrali na modelingove kombo Line6 Spider Valve MKII tak vite o cem mluvim, kdyz na koncerte potrebuji zvysit hlasitost jednoho kanalu a nebo upravit zkresleni... je to absolutne sci-fi.
Pokud jde o jine aparaty, tak par jsem jich odzkousel, samozrejme klasicke Marshally, Laney, Blackstar.
Blackstar byl uplne mimo moje potreby, hrozny zvuk, Marshall se mi zda moc obycejny a je porad jeste kus od toho co chci, a nejblize co by se mi libilo byl Laney. Mesu mam naposlouchanou od kapel ktere na ni hraji, a kdyz jsem si pustil ukazky na ofic.strankach, tak me to utvrdilo v tom, ze to je to co bych asi chtel. V Ostrave mame omezene moznosti cokoliv vyzkouset, ale samozrejme nez bych do toho sel, tak to chci slyset s moji kytarou (aktivni EMG 81/60). Nechci tady rozvije nevhodnou diskuzi na tema boxu, ale jak jsem uz napsal, tak muj pozadavek je 2x 12" repro, jednak se mi to zvukove libi mnohem vice, a zaroven mi to vyradilo uz nekolik na sobe nezavislych zvukaru.
V Praze maji TA tak ho vyzkousim a uvidime. Uspechat to taky vzhledem k cene nechi.
Tomas