Chcel bych se zeptat, zda se mi to za ty prachy vyplati
http://www.aukro.cz/item535379197_mesa_ ... reamp.html
Jeste bych dokoupil nejakou bednu a mohl bych konecne hrat na kvalitě
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
60'Rock_N'_Roll píše:zeptej se Nera, snad jako jedinej to tady vlastní.
Red Bull píše:No bedna ti nepostačí - toto je jen preamp jen tvoří zvuk není jako zesilovací prvek abys za to mohl hodit box tak ještě k tomu potřebuješ poweramp (přímo lampový konec, nebo lampovou hlavu a ten preamp zapojíš do returnu u efektové smyčky)
Maples píše:No pánové Twin má celkem 3 výstupy 1)jako preamp 2)jako efekt - výstup používanej pro zapojení před celý aparát a za 3) výstup do mixu, možnost přepnout na stereo do sluchátek...tákže Twin je naprosto spolehlivě použitelnej jako lampový dvoukanálový zkreslení, jako všechny ostatní běžný lampový krabičky - a ten zvuk je při použití před celolampový aparát hodně pěknej. Naopak pedálová verze není moc šikovně dělaná čistě jako preamp, poněvadž je to prostě malý a těžko se na tom rozumně nastavuje hlasitost, protože ten preampovej výstup je děsně silnej, na toto použití bych uvažoval o rackový verzi, která má nesmírně víc možností a není to uplně drahý, s ohledem na rozdíl pedál a rack V-Twin...
Prostě tohle je jako preamp taková "nouzovka", je to super pro braní s sebou na cvičení, ale nejvíc se mi osvědčil jako zkreslení před kombo, to nemá konkurenci:)
nity píše:mel sem ho asi 3/4 roku...malo zkresleni na cervenym kanalu...modrej a zelenej kanal gut...blby je to ze muzes vzdycky prepnout jen dva kanaly(modrej/cervenej,zelenej/cervenej)...korekce nic moc, tocis tim a nic to nedela...hral sem jednou na rackovou verzi a znela lip, alespon mi to tak pripadalo..za 7 sqela cena, ja sam sem ho prodal za 8...ale celkove to neni spatnej preamp...
Dark Axel píše:trochu drahé cvičítko, ne?
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Dubla, lunchie a 4 návštevníků