Ahoj,
špekuluju, jestli by nešlo mého Mustanga napájet externě z 12V baterky přes měnič na 220V.
Bohužel ke kombu ještě nezveřejnili schéma, takže varianta, že bych měnič obešel a řešil to až na DC obvodech, zatím padá (ale je stále otevřená).
Když tak mě rovnou ze startu usměrněte, jestli je to možné nebo ne, ať zbytečně neztrácím čas fantazírováním

Zezadu na kombu je kromě AC napětí uvedeno 70W, předpokládám, že je to max. odběr. Pokud bych kombo používal na baterii, tak určitě míň jak na čtvrtinu výkonu, možná ani to ne, měřil jsem to včera nějakým noname wattmetrem u (pro mě) nadprůměrně hlasitého hraní a špička byla 16W, v realtime kolem 8W. Když uvažuju s s kapacitou baterky 12Ah, tak mi to podle
téhle kalkulačky vychází na nějaké 4-5h provozu, což je pro moje účely dostačující.
Uvítám všechny názory, pokud víte o alternativách, tak sem s nimi. Finančně bych se chtěl vlézt do cca 1500,-.
Díky.
Jolana Syrinx, Ibanez S420, Roland MicroCube 8" & Cube Street, Boss Micro BR-80, Widara A/B true bypass box