Snad tohle tema bude prinosem
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Fade píše:Tak me napadlo, ze byste tady mohli napsat jak se lisi vase nastaveni aparatu kdyz hrajete doma a kdyz hrajete live nekde. Nejlepsi pro predstavu by bylo treba konkretni nastaveni. Ne jen "Vytahnu stredy"![]()
Snad tohle tema bude prinosem
Nero píše:Každé ucho je jiné, každá ruka je jiná, každá kytara je jiná, každý snímač je jiný, každý reprobox je jiný... Opravdu myslíš, že ti někdo napíše nastavení a ty budeš moc používat to samé?
Jestli chceš záchytné body, stáhni si manuály k Mesám, mají tam vždy vcelku použitelné "presety" ekvalizéru atd...
SHÁNÍM DIGITECH XP300Kai píše:Zadny odlisovani, clovek by si mel zvykat na JEDEN zvuk (stejny korekce).
Fade píše:Mimochodem, myslite, ze jsou ty zvuky, tere doporucuje Mesa v manualu delane na live akce? Podle toho, ze vetsinou tam stredy nejdou ani na pulku soudim, ze jsou spise tak, aby znely dobre pro ucho samostatne... Muzu se priznat, ze jsem jeste nezkousel jejich "tovarni" nastaveni nazivo.
Skiner píše:Fade píše:Mimochodem, myslite, ze jsou ty zvuky, tere doporucuje Mesa v manualu delane na live akce? Podle toho, ze vetsinou tam stredy nejdou ani na pulku soudim, ze jsou spise tak, aby znely dobre pro ucho samostatne... Muzu se priznat, ze jsem jeste nezkousel jejich "tovarni" nastaveni nazivo.
Hej, takto to ale vůbec nefunguje. Nexistuje žádne univerzální zvuk na aparátu. Žádný takový "toto je rock", "toto je metal", "takhle se nastav na punk" atd., Každá kejtra je jiná, každý ruce jsou jiný, každej to slyší jinak. To už to bylo napsáno. Ty předkreslený schémátka v návodu rozhodně neber jako nějakou bibli a předpis. Je třeba použít svoje uši - tvůj sound je jen na Tobě
Fade píše:Mimochodem, myslite, ze jsou ty zvuky, tere doporucuje Mesa v manualu delane na live akce? Podle toho, ze vetsinou tam stredy nejdou ani na pulku soudim, ze jsou spise tak, aby znely dobre pro ucho samostatne... Muzu se priznat, ze jsem jeste nezkousel jejich "tovarni" nastaveni nazivo.
Fade píše:Tam jde o to nelezt do basy. Kdyby byli dva kytaristi a oba sli do Vcka, tak by se ztraceli spise kvuli toho, ze by lezli do basy a ostatnich nastroju a ne proto, ze jsou dve.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: lunchie a 3 návštevníků