![]() |
![]() |
![]() |
|
|
záleží na boxu....McYuri píše:pánejo, to je pěknej drobeček.. zrovna jsem před fází nákupu aparatury do zkušebny, myslite že by těch 15w zkušebnu utahlo?
SHÁNÍM DIGITECH XP300Taky o tom přemejšlim..konkrétně G12T-100 s citlivostí 97dB...by mě zajímalo jak by to řvalo..řek bych že bejt to nastavený do třídy A,tak to uječí leccos,ale u A/B bych si nebyl moc jistej no...na zkušebnu by to mohlo stačit,ale na ňáký hraní už bych si nebyl moc jistejMcYuri píše:no kdybych k tomu měl klasickou 1x12 ?
Óó,sem pogooglil a máš pravdu:qwer píše:mam tuseni ze je to trida A. i s 1x12 toho uhrajes dost, kdyz k tomu koupis dobry 2x12' tak bys nemel mit problem skoro nikde... stejne se to na vetsich podiich nasnima do PA a jde o to, abys akorat slysel sebe kdyz stojis 3-4m od toho... clovek ale musi pocitat s tim, ze to bude trosku kreslit a nevytahne z toho takovy ten sterilni marshalovsky cisty zvuk... to ee.
nasel sem jednu podle me moc hezkou bednu. maji ji na kytarach, je od framusu, 22kg, takze by se ani nemusela rozpadnout... repro Vintage 30. cena pod 10t.
Tudíž už by to moh bejt velice slušnej zážitek...2x12 si chcu jednou postavit,až bude peníz, asi s G12T-100, líbí se mě ten zvuk,a nebo tam dám V30 až si je ozkoušim no,uvidimWith 15 watts of available Class A valve power, ..
MrDuck píše:Óó,sem pogooglil a máš pravdu:qwer píše:mam tuseni ze je to trida A. i s 1x12 toho uhrajes dost, kdyz k tomu koupis dobry 2x12' tak bys nemel mit problem skoro nikde... stejne se to na vetsich podiich nasnima do PA a jde o to, abys akorat slysel sebe kdyz stojis 3-4m od toho... clovek ale musi pocitat s tim, ze to bude trosku kreslit a nevytahne z toho takovy ten sterilni marshalovsky cisty zvuk... to ee.
nasel sem jednu podle me moc hezkou bednu. maji ji na kytarach, je od framusu, 22kg, takze by se ani nemusela rozpadnout... repro Vintage 30. cena pod 10t.Tudíž už by to moh bejt velice slušnej zážitek...2x12 si chcu jednou postavit,až bude peníz, asi s G12T-100, líbí se mě ten zvuk,a nebo tam dám V30 až si je ozkoušim no,uvidimWith 15 watts of available Class A valve power, ..Ale stejně si nejsu jistej jestli těch 15 nejni málo,i když to je asi bezpředmětný
Ale zvuk to má hezkej,teď se rozhodnout,orange,nebo IMG...obojí takový britiš,obojí celkem kreslí,a stejně hraje každý jinak
Taky dilema,jestli 12 nebo 100W
Mno to mě to jentak napadlo,když sem ho slyšel na pár ukázkách..třeba s in flames(to já je zas rád metly)qwer píše:tak kazde ma sve + a -. Orange je predci jen docela znacka, zvuk to ma taky super, navic je to skladne, prenosne, mas tam prepinatelny vykon, takze i na doma super... IMG je zase jistota ohledne vykonu, daleko lepsi korekce = univerzalnejsi, asi dvoukanal (kestli se nepletu)... Orange si spis umim predstavit pro nejakeho fajnsmekra a nebo pro nekoho, kdo presne vi co chce .. univerzalni apec to zrovna neni a za tech 13t. + x tisic za box koupis taky i neco jineho. Jestli se KONECNE podari dovezt ty lampy od crate k nam do republiky, tak budes mit neco podobneho v 18w za 9t. i s reprakem...
noc33 píše:Mrkněte na tohle:
blackheart amps, dělají lampové hlavy ve watáži 1W, 5W/3W, 15W,... jsou to jednokanály, class A a ceny jsou taky slušné( např hlava 5W je kolem 3400kč www.houdek.cz). Jo a je to podznačka Crate.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků