Ahoj,
koupil jsem si efekt VOX Tonelab LE. Do poslední doby jsem používal kombo Line6 Spider III 75. Než si opatřím jiný kombo bez modulátoru, nevíte někdo jak tohohle Line6 použít jen jako zesilovač? Jak deaktivovat presety nebo modulaci?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
spittingfeather píše:..no ať hledám, kde hledám.., nemůžu na to nikde narazit..
Jedinej způsob, co mě napadá, je dát na kombu čistej zvuk.. a hrát tak.., ale je to bídnej zvuk.. :-/
spittingfeather píše:Ahoj,
koupil jsem si efekt VOX Tonelab LE. Do poslední doby jsem používal kombo Line6 Spider III 75. Než si opatřím jiný kombo bez modulátoru, nevíte někdo jak tohohle Line6 použít jen jako zesilovač? Jak deaktivovat presety nebo modulaci?
Cybermuff píše:spittingfeather píše:Ahoj,
No to mi přijde trochu jako zbytečnost - standardní repro ve Spideru je bída, zesilovač je prostě standardní tranzistor. Nic světobornýho... Pokud chceš ale mít zaručeně čistý vstup a jen konec+repro, zkus to narvat do vstupu pro CD/mp3...
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Bummer a 1 návštěvník