Venca1911 píše:No já právě nevim... Zmiňovaný eminence 1700... Vždycky jsem si myslel, že kvalitní repro je kolem 3000 (
http://kytary.cz/celestion-classic-g12- ... /HN082445/ ) další věc je snímač na kytaře... Ten Atomic co mám na 1čce je naprd... Je to hodně polochý a ostrý... Asi by to chtělo víc plnější. Určitě seymour duncan. Ale nevim jak to vyzkoušet. Na každý kytaře to zní trochu jinak....
Venco, veškeré výše zmíněné řešení obcházejí to hlavní a to, že zesilovač v Tvém kombu není žádný velký zázrak a sám těch basů moc neumí. Dohánět to uzavřenou bednou, či výměnou repra za lepší, je pořád jen polovičaté řešení. Jak už psal Qwer, asi by to chtělo mrknout po něčem lepším.
Dost si protiřečíš. Nejdřív píšeš, že Ti charakter zvuku vyhovuje a pak zase že je zvuk se snímači Tvé kytary hodně ostrý a plochý.
Pokud do komba dáš jakkoli kvalitní 2 X 10´´ a zvuku tím skutečně pomůžeš, zřejmě už pak kombo neprodáš ani za poloviční cenu.
Pořízení hlava + box má své výhody i nevýhody. Je to tu rozpitvávané snad stokráte. Ale věř, že i maličké a vzadu otevřené kombo může mít basů až až a strčí do kapsy i obří uzavřené škatule se 4 X 12´´. Mám tu teď extrémě malinké a mělké kombo Gibson, které má tak tučný zvuk, že bys nevěřil.
Klidně si ho ke mně můžeš přijet vyzkoušet a porovnat zvuk se svým Fenderem. Možná pak změníš svůj pohled na věc a dojde Ti, že řešit zvuk výměnou repra u levného aparátu je k ničemu. Jak kvlitní či nekvalitní je reproduktor, tak je i zbytek v Tvém kombu.
Na druhou stranu si nemyslím, že Hot Rod Deluxe je až zas taková tragédie.