od vorvi » 28.06.2011 11:15
Kai: No dobře, tak já to dám opravářovi. V Brně by měl být pán, kterej se specializuje přímo na značku Peavey, takže to snad bude v pořádku. Ten už jich musel opravovat víc, než já jsem viděl. Jen doufám, že to není to spálený trafo, i když tobě by to asi udělalo radost. Hurá.
Dík za moralizování, že kdo nemá na údržbu, ať si nekupuje lampu. Já se tady neptám kvůli tomu, že nemám peníze, ale protože jsem doufal, že mi někdo, kdo popisuje ten stejnej problém nahoře, řekne, co to teda bylo. Nemám totiž peníze na to, abych se nechal ojebávat. A to fórum tady je na to, abych se ptal, no ne?
Po opravářovi bych chtěl určitě vědět, co s tím bylo. Rozhodně mi to nemusí být ukradený, jak píšeš. Já si slušný jednání se zákazníkem představuju tak, že mi nejdřív najde v čem je problém a pak se mě zeptá, co všechno chci opravit. Pokud mu to tam teda nedám na celkový prohlídnutí a opravení všeho, co najde. Ale to asi žiju dost v naivitě.
Gobak: Jak říkám, je to přesně tak, jak popisuje autor hned v prvním příspěvku. Zapnu první čudl. Všechny lampy se rozsvítí, normálně se žhavěj. Hodně slabě to brumí. Pak přepnu standby a aparát nehraje.
Nemám teda Marshalla, ale Peavey 5150. Do tohohle tématu jsem to napsal kvůli tomu, že mám stejnej problém. A nevzniklo to během hraní. Pravděpodobně se to stalo při převozu autem. Předtím jsem na to normálně hrál a všechno bylo v pořádku.