![]() |
![]() |
![]() |
|
|
AlienW píše:mam pocit ze se o tom uz jednalo tak zkus hledat
Lvmen píše:chtěl bych se zeptat, pokud máte někdo zkušenost s oběma, který byste vzali raději... slyšel jsem, že hybridy celkově nejsou nic moc...ale konkrétně tady na tenhle Randall jsem slyšel zase dobré odezvy... ale zase celolamp je celolamp...
Janus píše:Lvmen píše:chtěl bych se zeptat, pokud máte někdo zkušenost s oběma, který byste vzali raději... slyšel jsem, že hybridy celkově nejsou nic moc...ale konkrétně tady na tenhle Randall jsem slyšel zase dobré odezvy... ale zase celolamp je celolamp...
Prašť jak uhoď.Budou hrát na jedno brdo.
Scyther píše:Janus píše:Lvmen píše:chtěl bych se zeptat, pokud máte někdo zkušenost s oběma, který byste vzali raději... slyšel jsem, že hybridy celkově nejsou nic moc...ale konkrétně tady na tenhle Randall jsem slyšel zase dobré odezvy... ale zase celolamp je celolamp...
Prašť jak uhoď.Budou hrát na jedno brdo.
Dle čeho soudíš? Když už napíšeš takovýto závěr, kdy tazatel chtěl odpovědi lidí, co s těmi aparáty měli nějakou zkušenost(někdy na ně hráli), tak ji musíš mít. A když už ji máš, tak ji rozepiš ať jsme o něco chytřejší.
A když ji nemáš, tak proč nemlčíš, když víš, že nenapíšeš nic plnohodnotného. Opravdu mě začínáte lidi štvát. Když nemám co říct, mlčím. Taky bych mohl ke každému příspěvku tady napsat kravinu. A co si t toho vemou ostatní? Začnou mé příspěvky ignorovat. Takže prosím, uveď vše na pravou míru a poreferuj nám trochu víc fundovaně a nepiš své představy, kdy srovnáš aparáty podle ceny a pak napíšeš, že budou hrát stejně.
Janus píše:
Tož co chceš za tyhle peníze?V téhle cenové relaci to nehraje ani jedno.Neodpudí, ale nenadchne.
Janus píše:[ož co chceš za tyhle peníze?V téhle cenové relaci to nehraje ani jedno.Neodpudí, ale nenadchne.
Saul píše:mám dojem že jsi porodní bábě vyklouzl z rukou....
Tvůj velectěný názor je, že to nemůže hrát protože to nestojí. Věc se má ale tak, že jsi na to asi nikdy nehrál, ale přesto cpeš svoji domněnku. S takovejma kecama se jdi vyfotit, ty toži.
Scyther píše:Janus píše:
Tož co chceš za tyhle peníze?V téhle cenové relaci to nehraje ani jedno.Neodpudí, ale nenadchne.
Tak to bys mohl říct třeba o autech. Do pul mega trandak. Do mega low end lampa, do 5 mega dobra lampa, nad 5 mega high end lampa.
To je jako bys srovnával v tomto případě auto do mega (treba superb, nebo jine auto v tehle cenove kategorii) a nad 5 mega (napriklad ferrari). A je to to same jako by jsi mi chtel tvrdit, ze autem za mega, tudiz treba onim superbem, se neda v podstate jezdit. Coz je trochu blbost. Jak napsal saul. Cena zvuk nedělá. A pokud tvé měřítko je tohle, tak pak rači opravdu mlč.
Nuker píše:Janus píše:[ož co chceš za tyhle peníze?V téhle cenové relaci to nehraje ani jedno.Neodpudí, ale nenadchne.
Tak ty jsi teda totalně mimoOno by ses divil jak dokaže pololampovej randal nakopat p***l solidní lampě . Jdi si na to zahrat , ja už přišel na to , že koukat na YT ukazky je vo hovně
Crowley píše:Ahoj já mam zkušenosti s oběma zesilovači,
RH150G3 jsem měl a VK hlavu má náš druhý kytarista,
takže nelze srovnat ti tu zhruba napíšu, VK má lampový "chování" je tam ta lampa(dynamika) prostě cítit.... , dobrý na tvrdší hudbu , i když mě osobně se to zkreslení nelíbí
já jako fan of Dime, jsem pořídil Randalla , který je dost středový tzn. nezanikne v kapele. ale mě nevyhovovalo těch 150 wattů(pro naši hudbu to je málo),vytáhneš na tom brutální pilu, zlášť když si pohraješ s Contour a Mid...
Crowley píše:150 WATT tranzistor mě proti 2KW zpěv PA, dvošlapkovým bicím prostě nestačili... jinak se zvukem jsem byl spokojen do cca. 3/5 volume to byla paráda, ale to bylo prostě málo pro mé egoistické uši
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků