![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Scorstin píše:ale podla mna to ale na koncerte divak sancu postrehnut ma. ja si pamatam viacero pripadov ked mi tato neprijemna charakteristika reprakov isla pod podiom utrhnut hlavu, takze so sa musel vzdialit k barunevravim ze to boli vzdy v30, ale casto jo. priamo na melodke to raz bolo urcite, gitarista mal engl kombo, asi thunder/screamer, a velmi zle to bolo ked mi to hralo na urovni hlavy pod podiom...
Wohma píše:Scorstin píše:ale podla mna to ale na koncerte divak sancu postrehnut ma. ja si pamatam viacero pripadov ked mi tato neprijemna charakteristika reprakov isla pod podiom utrhnut hlavu, takze so sa musel vzdialit k barunevravim ze to boli vzdy v30, ale casto jo. priamo na melodke to raz bolo urcite, gitarista mal engl kombo, asi thunder/screamer, a velmi zle to bolo ked mi to hralo na urovni hlavy pod podiom...
Neverim, to muselo jit z PA, nebo musel byt Dan silene nasranej, protoze by ten aparat musel byt nehorazne ohulenej
Scorstin píše:... ja sedim par metrov od neho vedla basaka, je to nasmerovane na mna. takze hlavu mam zhruba na urovni vrchneho repro, ide ten zvuk na mna priamo. vtedy je to hodne zle, ked to nejde priamo na mna (stojim vedla boxu, alebo blizko pri nom s tym ze mi to hra do noh/do pasa) tak mi to nevadi bud vobec alebo len trochu, zalezi od pozicie...
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník